Rochii de seară

Rochii verzi de seară

Rochii verzi de seară

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Caracteristici color
 2. Cum de a alege culoarea și nuanțele?
 3. Asigurați-vă
 4. moda
 5. decorare

Culoarea rochiei poate fi atât de neobișnuită încât chiar și accesorii vor fi superfluă și inutile. Una dintre aceste culori este verde, chiar și în rochia de seară el găsește o performanță de succes.

Caracteristici color

Există culori care se încadrează în definiția misterioasă, fermecătoare și specială. De fapt, ei sunt puțini, unul dintre ei este verde. Nu este suficient să spunem că este atractivă și elegantă. Verde este culoarea care simbolizează puritatea, reînnoirea, tinerețea și prospețimea ierbii mai după ploaie. Chiar și pentru ochiul uman, culoarea verde este cea mai plăcută, iar caracteristicile sale sunt cele mai pozitive. Aceasta este cea mai calmă și foarte echilibrată culoare, care este cea mai potrivită pentru sistemul nervos.

Culoarea verde în îmbrăcăminte este preferată pentru fetele deschise, increzatoare, caracterizate de un temperament puternic și un comportament echilibrat. Toate acestea pot fi înțelese doar prin uitarea fetei în rochia de seară verde. A experimenta confortul într-o rochie verde este posibil pentru o persoană cu o energie internă foarte puternică și dorința de a accepta schimbări personale.

Cum de a alege culoarea și nuanțele?

Va fi dificil să se determine tipul de fete cu care o rochie verde ar fi contraindicată. Ne confruntăm cu versatilitatea culorii care poate fi combinată cu toate celelalte nuanțe. În același timp, se caracterizează prin prezența a numeroase nuanțe, a căror alegere este influențată de păr. Da, da, este de la culoarea părului pe care trebuie să faceți un început, alegând pentru tine un costum în verde.

 1. Parul brun și brunetul a cărui păr are o culoare profundă și bogată, va arăta bine într-o rochie verde deschisă. Se va umbri părul și nu se va fuziona cu ei.
 2. Pentru blonde, verde strălucitor sau chiar verde închis va fi o alegere bună.
 3. Culoarea pielii întunecate și întunecate va accentua în mod favorabil toată nuanța verde, inclusiv valul mării.
 4. Însă pentru femeile cu piele luminată, o rochie strălucitoare în culoarea tinerilor verde de primăvară nu poate decât să sublinieze în continuare ușurința și paloarele pielii.

Asigurați-vă

Atunci când se formează o imagine în care elementul principal este o rochie verde, machiajul nu trebuie să fie trecut cu vederea și să-l trateze în mod respingător. Culoarea verde va accentua lipsa aspectului.

Dacă este planificată o seară de seară, atunci nu poate fi decât un machiaj foarte clar și moderat luminos. În caz contrar, fața va dobândi o nuanță de pământ și puteți chiar să credeți că nu vă simțiți bine. Tonurile calde, motivele marine și nuanțele răcoroase sunt o opțiune bună. În prezența celor mai mici frici de culori plictisitoare, trebuie să refuzați imediat și necondiționat.

moda

Tinuta potrivita in culoare verde va servi ca o optiune buna pentru orice ocazie: absolvire, vizitarea unui restaurant, prima intalnire, orice eveniment social. Culorile verde închise sunt binevenite în afaceri și îmbrăcăminte de lucru.

Rochie la podea

În orice rochie de seară verde există opțiuni scurte și lungi. Pentru vara - o rochie scurta, pentru o receptie formala, petrecere sau sarbatoare - o rochie lunga verde.

În fuste lungi există adesea un șifon magnific, un satin neted, o organza magică. Fiecare opțiune va fi frumoasă și neobișnuită:

 • silueta "prințesei" vă va face o fantastică eroină;
 • rochia de sirenă va cuceri pe toți cei din jur cu netezirea care se păstrează în fiecare linie;
 • podea talie mare lungime și bucăți mari - alegerea regală;
 • o rochie lungă, curgătoare, cu spatele deschis, va crea o imagine incredibilă în frumusețea sa.

Pentru a nu strica o rochie perfect potrivită pe podea, urmați niște reguli și atunci cu siguranță veți fi irezistibil.

Stick la regula de trei culori. În practică, această regulă poate fi aplicată în următoarea versiune: o rochie verde dreaptă, o centură neagră îngustă, pantofi discreți și bijuterii de culoare galbenă sau argintie.

Rochia verde rosie, cu o tăietură pe spate și dantelă neagră, nu mai puțin impresionantă.

Puteți face cu o singură culoare, folosind diferite nuanțe, dar trebuie să alegeți nuanțe reci sau calde. Amestecarea nu este recomandată. Combinația dintre o rochie de seară verde și un bolero este permisă numai dacă aceste detalii sunt combinate în culori.

Costum de dantelă

Aplicațiile din dantelă și de frezat sunt un material neprețuit pentru designeri. Este mai ales pentru că arată bine ca o pânză întreagă și ca inserții separate. În același timp, sunt bine asamblate și diferite tipuri de modele. Și pietrele oferă numai materialitate nobilă.

Deoarece dantelă în sine este un ornament, o astfel de rochie, și chiar în verde, nu are nevoie de ornamente, la toate. Luați un ambreiaj negru și alegeți știfturi înguste.

Unii designeri merg pe pași îndrăzneți, combinând incompatibilități și creând costume originale, cum ar fi rochia de seară, care constă din jumătăți de modele diferite de rochii. Dantela delicata si tesatura groasa incorporeaza modestie si sinceritate.

Orice rochie în podea, realizată în culoarea verde intensă, va fi opțiunea incontestabil de elegantă, feminină și elegantă pentru rochia de seară. Da, și dacă este necesar, ascundeți deficiențele picioarelor, dacă există. Aici, chiar și prezența tocurilor nu este necesară - silueta și așa vor fi extinse.

Modele mini și midi

Versiunile scurte ale unei rochii verzi vor permite demonstrarea picioarelor, subliniind bronzul, subțire și starea perfectă a pielii. Diferența dintre modele poate fi ascunsă în pomp sau tăietura dreaptă a fustei scurte, forma corsetului și variațiile în performanța curelelor.

Verde satin și scurt va fi relevant pentru o domnișoară de onoare sau de a merge la un cocktail.

Comandă hrănită cu o valiză în nuanțe negre, gri sau albe. În culoarea verde, o astfel de rochie va arăta nouă, neobișnuită și luminată.

Toate nuanțele de menta, care pot merge chiar și în smarald-turquoise, sunt perfecte pentru un vestimentar și pot fi adăugate la basca.

Umerii deschisi, în combinație cu țesuturile ușoare și care curg, au un efect fascinant asupra celorlalți. Astfel de modele evidențiază un ton cald al pielii, care creează un contrast cu prospețimea rece a pânzei rochiei în sine.

Sortimentul de rochii de cocktail verde nu este surprinzător și confuz, deoarece acestea sunt foarte potrivite pentru întâlniri informale. În alegerea țesăturilor există puține restricții: mătase, sifon ușor, bogat decorat cu elemente de dantelă. Pentru elementele decorative, restricția nu poate fi decât imaginația designerilor, precum și forma, gâtul, manșoanele și lungimea.

Culoarea verde nu este atât de simplă, poate arăta spectaculoasă și avantajoasă doar cu o siluetă bine gândită.

Modele de vară

În ciuda universalității culorii verzi, mulți oameni o consideră informală și se referă doar la detalii despre zbor. Modelele florale, amprentele complexe, temele naționale, jocul color și variațiile interesante de combinare a verde cu alte culori sunt relevante aici.

În alegerea îmbrăcămintei de vară, iubitorii de verde nu se limitează la: o rochie-rochie, o rochie mini-potrivită și o tunica rochie gratuită.

Nu este necesar să alegeți o culoare verde pură pentru versiunea de vară. Emerald, orice umbra de menta, mere verde si chiar celadon sunt relevante in toate anotimpurile.Toate acestea sunt în armonie cu bijuteriile.

Nuanța imaginii și culoarea verde sunt în nici un fel legate una de cealaltă, designerii de aici au făcut tot ce pot, adăugând bucăți frumoase, finisaje originale și reduceri neobișnuite la modelele lor.

După cum știți, nuanțele reci sunt subțiri, ci pentru că garderoba unei fete pline pur și simplu nu poate exista fără verde.

decorare

Dacă rochia este făcută în culoarea verde, atunci este deja elegantă, restrânsă și elegantă. Cel puțin așa seamănă tocmai celebrul costum de seară de Elie Saab, designer care a reușit să dea culoare verde unei vieți noi. Și colecția ei are numeroase opțiuni de succes, însă foarte puțini oameni pot să-și smulgă ochii de la un costum verde cu un decor strălucitor împrăștiat în material.

Vechiul mileniu al popularității broderiei în decorarea hainei, unde se creează un contrast cu ajutorul firelor albastre și roșii, a trecut deja. Dacă culoarea principală este verde, atunci cea mai bună opțiune pentru crearea broderiei va fi firele strălucitoare.

În plus, pietre, margele, paiete, dantelă și aplicații de flori arata bine pe un fundal verde. În acest sezon, flounces, pietre colorate și o curea de umăr, aruncate peste un umăr, au câștigat popularitate unchildish. Ei bine, unde fără originalitate? În cazul nostru, puteți juca cu o lungime diferită, care este combinată într-un singur model: o rochie scurtă cu un tren lung.

Puteți juca cu succes într-o combinație de culori: negru-verde, alb-verde și alte combinații la fel de îndrăznețe.

Din moment ce rochia de seara verde este deja un ornament al unei femei, nu are nevoie de multe in plus, sub forma de accesorii. În caz contrar, atunci când alegeți bijuterii, este necesar să faceți o comparație cu natura: dacă o astfel de combinație de culori este prezentă în mediul natural, atunci poate fi în imaginea dvs. Precauții, precizie și selectivitate sunt în mod obligatoriu respectate aici.

Comentarii
 1. Lena
  17.08.2015

  Emerald verde este cel mai frumos. Am atâtea lucruri de această culoare, dar el încă nu se poate plictisi!

 2. Sofia
  31.07.2015

  Prima rochie și rochia cu nuanțe de gradient sunt cele mai spectaculoase. Nu aș refuza astfel.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații