Rochii de seară

Rochii de seară pentru femei de 50 de ani

Rochii de seară pentru femei de 50 de ani

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Ce să spun nu
 2. Alegerea unui stil
 3. lungime
 4. pânză
 5. culoare
 6. accesorii

Pentru frumusețea feminină nu există limită și limită de vârstă. Deci, în 50 de ani, fiecare femeie vrea să se uite astfel încât oamenii să se întoarcă în jurul ei și să se îndrăgostească de silueta ei singură. Cum se va realiza acest lucru vor fi dezvăluite în acest articol.

Ce să spun nu

Cincizeci nu este o epocă critică în care poți deja să uiți de tinerețea ta furtunoasă și să stai într-un scaun balansoar pentru a tricota șosete calde pentru nepoții tăi. Poți și chiar trebuie să te uiți uimitor la orice vârstă. Ar trebui luate în considerare doar câteva:

 1. În 50 de ani, o rochie strălucitoare, luminată și scurtă nu mai trebuie purtată, deși designerii nu cred. Dacă nu sunteți atât de curajoși, lăsați-i pentru doamne de 20 de ani.
 2. Ruffle, flounces, draperii și diferite arcuri sunt, de asemenea, foarte periculoase. Toate acestea se aplică decorului ieftin și vulgar.
 3. În conformitate cu interdicția sunt strălucire și strasuri, care chiar și o imagine bună strica irevocabil. Dacă doriți să strălucească, atunci lăsați-o să fie întrupată într-un ambreiaj sau pietre prețioase.

Dar drapelul inițial de pe gât, o tăietură simplă superficială pe piept, o mică cămăruță la talie sau în jurul gâtului - toate acestea au dreptul să existe în dulapul unei femei elegante de vârstă solidă. Clasic atrage designeri de moda care creeaza seara pentru femei de 50 de ani.

Alegerea unui stil

Când alegeți un stil care să vă ajute, vă întrebați: pentru o doamnă, această rochie ar putea fi potrivită. În cazul unui răspuns negativ, lăsați-l agățat în același loc. Toate rochiile pentru un look de seară, aparținând acestei categorii de vârstă, au un stil concis - acest lucru le unește între ele.

Cel mai adesea există stiluri drepte și siluete semi-montate. Aici nu veți găsi elemente sexuale și clare (goale în spate, tăieturi adânci și tăieturi) și nu aveți nevoie de ele la o vârstă atât de gravă, deși în unele cazuri pot exista excepții.

Principalul punct de reper trebuie să luați tipul de figură.

 1. Cu o cifră similară cu o clepsidră (talie pronunțată, umeri îngust și șolduri), trebuie să alegeți stiluri ușor de montat cu o barcă de tip tăiat.
 2. Cea mai obișnuită figură la femei de această vârstă este "pere" atunci când șoldurile sunt mai largi decât umerii. Aici vă va ajuta tivul în expansiune, mânecile pufoase și gâtul adânc.
 3. Șoldurile înguste și umerii largi forțau rochii în formă de trapez. Umerii largi sunt neteziți și accentul se formează pe șolduri și picioare. Curelele largi vor fi relevante în prezența pielea perfectă pe mâini și pe gât. Talie joasă pe rochie, de asemenea, adaugă volumul dorit la șolduri.
 4. O figură în formă de dreptunghi (atunci când talia nu este exprimată) este un motiv pentru a alege un costum cu o centură.
 5. Tipul de figura "măr" arată bine în rochii drepte.

Tocurile imbricate, mânecile lungi și decorarea amplă sunt modalități eficiente de a masca plenitudinea.

În ceea ce privește topul, atât de multe femei au început să aleagă o bandă de corset, care este întruchipată în rochia cu lungimea maximă. Dar curelele înguste sunt o imagine ciudată pentru o femeie.

lungime

În ceea ce privește lungimea, sunt luate în considerare trei opțiuni:

 • la etaj;
 • midi;
 • mijlocul vițelului.

pânză

În ceea ce privește țesătura, este mai bine să aveți o textura bine definită:

 • bogat brocart,
 • dantelă mare;
 • misterioasa catifea;
 • mătase, satin, dacă tinuta este aleasă pentru vară.

Cu forme curvace, atlasul este irelevant, deoarece va adăuga doar kilograme.

culoare

Restricțiile la alegerea culorii există, dar nu sunt atât de serioase și semnificative, deci nu trebuie să vă fie teamă.Tot calmul, cu nuanțe profunde expresive, pot fi prezente în rochii.

Puteți alege chiar și din nuanțe întunecate, dar ușor luminate: culoarea ciocolatei, smaraldului, safirului, bejului și nisipului. Chiar și o culoare roșie închisă într-un sortiment de culori admise.

Roz este o culoare periculoasă și capricioasă care se poate comporta imprevizibil pe corpul unei femei. Culoarea trandafirului de ceai, umbra roz-roz si bej-roz vor arata foarte bine si foarte bine. Ceea ce nu se poate spune despre culoarea pur roz și chiar a copilului. Pentru o echipă aristocrată și solidă, aceasta nu este deloc o opțiune.

Verde și violet vă poate vârsta de mai mulți ani, deci cu toată responsabilitatea alegeți nuanța dreaptă.

Printul este un lux care este permis și chiar recomandat atunci când se modelează un aspect casual. O celulă slab exprimată, o bandă largă, mare, dar nu strălucitoare, ci mai degrabă flori înfundate - o femeie care a împlinit vârsta de 50 de ani își poate permite totul.

accesorii

Nu este necesar să fii prea fascinat de accesorii la vârsta de 50 de ani. Va fi suficient să luați o mână de mână mică și bărci laconice.

Bijuterii ar trebui să fie extrem de scump și de înaltă calitate. Opțiunea ideală este bijuteria din metale prețioase și pietre. Fie ca acestea să fie modeste, cum ar fi, de exemplu, un șir de perle sau puzetă. Orice femeie are tentația de a purta toate cele mai frumoase dintr-o dată, dar nu merită.

Nicio bijuterie prețioasă? Există multe alte accesorii care sunt potrivite pentru o rochie de seară - pălării miniatură, curele, mănuși. Extavaganța la călărie va servi ca o blană.

Hairstyle - asta va salva cu siguranță situația și va pune capăt formării imaginii. Nu este nevoie să se construiască structuri pe mai multe niveluri, grele și voluminoase pe cap. Clătiri înguste, semi-curbate, ușor adunate și ușor căzute - este greu de imaginat o variantă mai ideală. Păr scurt? Practicați stilul și uitați-vă la tipul "valurilor reci" care ne-a revenit încă din anii '20.

Comentarii
 1. 26 noiembrie 2017-VASIL.
  26.11.2017

  Ce rochie iti place si purta asta! Fac ce vreau! Toți îmbătrânim! Doar pentru a trăi până la bătrânețe este frumos!

 2. Veranika
  30.11.2016

  Doar gândește-te la 50 de ani, am văzut o bunică la Moscova de 80 de ani, toate în amprente, păr de păr ashen, o rochie pe podea și merge atât de clar.

 3. nick
  27.08.2015

  Mulțumită sportului, multe persoane în vârstă de 50 de ani vor da cote celor în vârstă de 30 de ani. De exemplu, îmi permit să port rochii chiar și cu spatele deschis.

 4. Tatiana
  11.08.2015

  Da, vârsta nu este o piedică atunci când sufletul este tânăr și caracterul vă cere să mergeți înainte indiferent de ce.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații