Imbracaminte de maternitate

Windbreakers pentru femeile gravide

Windbreakers pentru femeile gravide

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. model
  2. Sfaturi pentru alegere

Chiar și atunci când o femeie așteaptă un copil, vrea să rămână activă. Multe fete continuă activități sportive sau plimbări lungi în aer proaspăt până în ultimele zile de sarcină. Și acest lucru este absolut corect, deoarece un stil de viață sănătos determină, în mare măsură, cursul liniștit al sarcinii și dezvoltarea normală a copilului.

De aceea, producătorii de haine pentru mamele viitoare acordă atât de multă atenție modelelor pentru activități sportive și în aer liber.

Hainele moderne pentru femeile gravide sunt nu numai confortabile, ci și foarte elegante, deoarece cei care se pregătesc să devină mama vor să se uite la modă și frumos.

Articolele de astăzi sunt dedicate problemei alegerii unui parasolar pentru femeile însărcinate. Veți învăța despre ce ar trebui să acordați atenție atunci când cumpărați această bucată de îmbrăcăminte, precum și ce fel de windbreakers sunt disponibile pentru mamele însărcinate.

model

Doar la prima vedere se pare că hainele pentru mamele viitoare sunt monotone. De fapt, în magazinele specializate sunt lucruri pentru fiecare gust, într-o varietate de stiluri. De asemenea, alegerea evazelor de vânt în magazine pentru femeile gravide este destul de mare. Vă sugerăm să vă familiarizați cu cele mai interesante și populare modele.

"2 în 1"

Multifuncțional windbreaker, care este sigur că vă vine la îndemână chiar și după ce copilul se naște. Această jachetă convenabilă și practică este proiectată astfel încât să poată îndeplini simultan rolul unui șnur. Astfel, copilul va fi aranjat confortabil pe piept în timp ce mergeți sau cumpărați.

Pantaloni de sport

Acesta este un lucru care ar trebui să fie în garderoba fiecărei fete, iar femeile gravide - nu face excepție. Vesta sport ușoară vă va proteja de ploaie și vânt, lăsând libertatea completă de mișcare. Dacă continuați să conduceți un stil de viață activ în timpul sarcinii, atunci această opțiune este pentru dvs.

Îmbrăcăminte

Aceasta este o cruce între un haină de ploaie și un parasolar. Acest model este mai elegant decât jachetele sportive și hanoracurile. Poate fi purtat cu rochii și fuste, precum și cu pantaloni stricți. Windscreen trench ar trebui să fie alese pentru fetele care preferă de afaceri și stiluri clasice în îmbrăcăminte.

Modele izolate

Ideal pentru off-sezon, atunci când jacheta este încă fierbinte, dar într-un impermeabil sau un windbreaker subțire nu mai seamănă. Modelele cele mai practice sunt cele care au o glugă etansă și un guler înalt, permițându-vă să faceți fără o eșarfă și un capac.

Acordați atenție acum jachetei matlasate - acestea sunt foarte calde și foarte elegante.

hanorace

Hoodies poate fi, de asemenea, considerată una dintre varietățile de windbreakers. Aceste modele care au o glugă sunt potrivite pentru vremea vântului. Cu toate acestea, hoodies nu salva de ploaie, deoarece acestea sunt de obicei cusute din tricotaje. În zilele răcoroase, mama viitoare va fi foarte confortabilă într-o fustă caldă pe un fleece sau subsol.

Sfaturi pentru alegere

În timpul sarcinii, figura unei femei se schimbă foarte mult. În fiecare zi, puteți sărbători noi schimbări, și aceasta nu este doar o burtă în creștere, ci o altă postură, mișcări de plastic etc. Prin urmare, hainele pentru fete în poziție trebuie să fie cât mai confortabile și să ia în considerare toate caracteristicile stării lor.

material Windbreakers ar trebui să fie, de preferință, naturale sau cel puțin să conțină cât mai puține fibre sintetice. Femeile gravide sunt caracterizate de reacții alergice și iritații ale pielii, prin urmare este mai bine să se refuze țesuturile artificiale pentru această perioadă. În plus, se recomandă alegerea unui parasolar dintr-un material ușor, deoarece țesuturile grele reprezintă o sarcină suplimentară pe coloana vertebrală.

Alegeți un parasolar în dimensiune de asemenea foarte important.Imbrăcămintea de maternitate are, de obicei, inserții elastice, deci un lucru poate fi purtat, de obicei, pe întreaga perioadă a sarcinii. Asigurați-vă că guma de pe windbreaker nu strânge burta. Jacheta ar trebui să vă lase liberă să vă mișcați, dar în același timp, protejați fiabil de vântul rece, deci și modelele prea spațioase nu se potrivesc.

lungime Vioara pentru viitoarele mame are, de asemenea, importanță.

Modelele acum modele scurtate sunt cel mai bine îndepărtate în dulap până în momentul în care copilul se naște.

Femeile însărcinate trebuie să poarte haine care să acopere complet burta. În vreme rece, este recomandat să purtați windbreakers nu mai puțin decât mijlocul coapsei. Toate acestea sunt precauții necesare care vă pot proteja de problemele grave de sănătate.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații