Culori de rochii

Rochie portocalie - pentru o imagine luminata

Rochie portocalie - pentru o imagine luminata

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Caracteristici color
 2. Cine este potrivit?
 3. lungime
 4. Spectacular combinații
 5. Ce să purtați: alegem accesorii
 6. Ce pantofi se potrivesc?
 7. Sfaturi pentru machiaj

În majoritatea cazurilor, dulapul nostru constă dintr-un set de lucruri de bază. Aceste lucruri nu sunt adesea prea diverse în schema de culori. Această abordare face ca dulapul pentru femei să fie oarecum plictisitor și chiar plicticos. În această situație, singura recomandare a unor stilisti celebri este să vă dilueze imediat garderoba cu culori vii. Începeți, încercați câțiva pentru a vă schimba propriile stereotipuri în căutarea unei alte noutăți. De exemplu, atunci când cumperi o rochie nouă pentru un eveniment festiv, optează pentru o culoare portocalie suculentă și nu pentru obișnuitul negru sau gri. În plus, psihologii într-o singură voce susțin că culoarea portocalie ridică stima de sine și dă încredere.

Caracteristici color

Să aruncăm o privire mai atentă la ce caracteristici are culoarea portocalie. Potrivit cercului de culori al lui Itten (toți designerii îl folosesc pentru combinația potrivită de culori), portocala este o culoare secundară, un fel de simbioză a celor două culori primare - galben și roșu. Din fiecare, el absoarbe ceva util. Ca rezultat, ajungem dintr-o picătură de culoare portocalie - o încărcătură de vivacitate și bună dispoziție, dintr-o rochie portocalie frumoasă și corectă - o porțiune puternică de antidepresiv! În jos cu plictiseala și întuneric, și de energie lungă trăiesc și creativitate.

Alegerea dvs. a fost pe o rochie portocalie, ceea ce înseamnă că sunteți o persoană activă, deschisă, optimistă. Printre altele, portocala ajută la dezlănțuirea creativității. Dar nu uitați de sensul de proporție. Culoarea saturată energetică necesită un efort în alegerea accesoriilor și alegerea combinațiilor de culori.

Cine este potrivit?

Orange și nuanțele sale sunt de culoare caldă. Este ideal pentru tipurile de culori de primavara si toamna. Fetele și femeile cu piele pistrui pot alege în siguranță o rochie portocalie. De asemenea, această culoare va evidenția favorabil toate avantajele proprietarilor unui bronz auriu chiar.

Există un stereotip că femeile cu piele echitabilă nu ar trebui să poarte portocaliu. Designerii eminenți au negat de mult acest fapt. Nu este primul an în care frumoșii proprietari de piele cu piele albă merg pe jos elegant pe podium, demonstrând cele mai variate nuanțe de portocaliu. În același timp, arată uimitor.

lungime

lung

Alegeți lungimea rochiei pe baza caracteristicilor distinctive ale figurii dvs. Stăpânii fizicului astenic pot cumpăra în siguranță o rochie portocalie lungă. Acesta va sublinia favorabil silueta elegantă rafinată. O alegere de neegalat pentru petreceri de seară de înaltă societate și covor roșu.

midi

Dacă codul de îmbrăcăminte la serviciu, cu excepția opțiunilor alb-negru, permite și alte culori, nu ezitați să alegeți o rochie portocalie cu o siluetă de lungime medie. Mai ales această opțiune se uită la femeile cu cifre din clepsidra. Rochie într-o rochie midi portocalie cu un alb sau negru blazer pentru un aspect casual. În același timp, cei din jurul tău recunosc intuitiv o personalitate optimistă în tine, plină de entuziasm și veselie.

mini

O scurtă rochie portocalie este potrivită pentru femeile care doresc să obțină totul odată. Inițial, culoarea însăși exprimă deja dorința dvs. de a fi vizibilă. Durata deliberat de scurtă confirmă din nou acest lucru. Lace va adăuga feminitatea la imagine.

Mini drept tăiat - o opțiune excelentă pentru fetele cu formă dreptunghiulară.Subliniază cu succes picioarele femeilor și nu permite să prindă lipsa taliei. Dar va oferi o ocazie de a străluci la petrecere și de a fi centrul atenției universale. În mod avantajos, combinați portocaliu cu culori suplimentare, iar apoi succesul în rândurile audienței masculine este garantat.

Spectacular combinații

Culoarea portocalie este foarte luminos. Combinările de culori ajută la crearea unui braz spectaculos. Luați în considerare cele mai populare opțiuni.

Cu alb

Orange, ca orice altă culoare secundară, merge bine cu orice culoare achromatică: negru, alb și gri. Un exemplu de colaborare bine stabilită este o rochie portocalie în mazăre albă, realizată în stil retro. O batistă mică sau o batistă albă legată în jurul gâtului sau brațului va ajuta la susținerea imaginii. Bordul alb și alte elemente decorative (de exemplu, un guler alb) arata destul de succint pe rochia "suculentă". Culoarea albă simbolizează puritatea și nevinovăția și, chiar și în doze mici, oferă imaginii un pic de poveste.

Rochiile cu un gradient care se schimba ușor de la portocaliu la alb arata impresionant.

Accesorii suplimentare, sub formă de pălărie de culoare albă și cu mai multe brățări de aceeași culoare, vor admira farmecul oricărei femei, impecabilitatea gustului ei fiind accentuată încă o dată.

Cu negru

Stropi de negru pe o rochie portocalie strălucitoare pot fi (cu o mână ușoară de designeri) sub formă de forme geometrice la modă, diverse modele complicate, elemente asimetrice. Cu negrul este aproape imposibil să exagerăm, iar universalitatea sa este cunoscută de fiecare moda.

Negrul este iubit de multe femei pentru că îi dă o figură subțire. Calitățile mistică ale acestei culori sunt cunoscute oamenilor din cele mai vechi timpuri. Cu pete negre, se adaugă un anumit mister și mister la imagine. Nuantele acestei culori sunt numite gri. În ansamblul vesel, ele vor fi, de asemenea, perfect combinate cu tonul portocaliu de bază.

Cu gri

Gray, deși o culoare neutră, este încă mai bună dacă există o mică cantitate de ea pe rochie.

Gri este ideal, de exemplu, sub forma de dantelă luminoasă încadrând un guler. Elementele separate ale unui ansamblu la modă, sub forma unui sacou, vesta sau papuci gri, ușor neutralizează și umezesc umbra de bază. Deci, dacă vă este frică să o exagerați cu strălucire, diluează imaginea cu un lucru suplimentar de gri. O astfel de combinație de culori este potrivită pentru muncă și pentru publicare.

Cu albastru

Se dovedește că una dintre cele mai de succes și armonioasă este combinația dintre portocaliu și albastru. Aparent, prin urmare, designerii folosesc adesea acest mix în colecțiile lor: o rochie portocalie cu un miros albastru, centură, imprimare, mâneci, graniță și alte elemente ale acestei umbre.

O astfel de fuziune este o opțiune câștigătoare pentru designerii și clienții acestor produse. Popularitatea acestei combinații se datorează faptului că ambele culori se opun reciproc favorabil.

Combinații triple de culori

Cei mai curajoși designeri și stilisti consideră combinații complexe de trei sau mai multe culori în haine. Triada de nuanțe, constând din portocaliu, "măr verde" și albastru strălucitor, este concepută pentru cele mai neînfricate și extraordinare personalități. Combinați pantofii verzi și accesorii în culoarea "cerului de vară" pe fundalul unei rochii portocalii urlătoare.

Atenție, astfel de variații sunt de succes pentru o fată tânără, creatoare, capabilă de puțină nebunie!

O combinație asemănătoare triplă, dar mai relaxată și mai echilibrată în saturație de culori de maro deschis, "ciocolată neagră", pe fondul mandarinei suculente. Amintiți-vă cât de delicioasă este o mandarină în ciocolată și că aveți libertatea de a alege această combinație complexă. Puneți pantofi cu o culoare ciocolată scumpă în combinație cu o haină de vară maro deschisă sau cardigan și sunteți pe deplin pregătiți pentru plimbări romantice de seară în compania unui bărbat iubit.

Ce să purtați: alegem accesorii

Rochia portocalie este perfect combinată cu bijuterii de aur, culoarea aurului având o nuanță caldă similară. Argintul aici va fi inutil. În timpul verii, este posibil să combinați ceasurile aurii și brățările albe. Imaginea devine instantaneu unică.

Divasurile de la Hollywood le place să combine nuanțele suculente de portocale cu accesorii care au culoare maro, turcoaz sau bej, le place să se joace cu printuri de leopard. Și pe bună dreptate, pentru că această opțiune pare foarte plină de farmec.

Ce pantofi se potrivesc?

Pantofii ales corespunzător completează complet imaginea. Dar încălțămintea necorespunzătoare va distruge cu ușurință toate eforturile. Una dintre primele cerințe pentru un pantof este relevanța acestuia. În birou nu are nici un rost să pună un toc de 12 centimetri, apoi să-i aruncăm între mese. Gait ar trebui să fie ușor, relaxat, ca rochia ta portocalie.

Dacă știți că trebuie să vă petreceți toată ziua "pe picioare", ridicați pantofi confortabili și de înaltă calitate din piele moale, cu tocul mic. Mergând la un club sau la o petrecere, platforma și tocurile înalte vor fi, mai mult ca niciodată, apropo. Nu are nici un sens o rochie portocalie pentru a ridica pantofii pe tonă, altfel vom obține fructe comestibile, în loc de o diva în creștere. Dacă este dificil să decideți asupra opțiunilor, opriți alegerea pe pantofi de nuanță corporală care sunt potrivite pentru toate ocaziile. Un alt avantaj al acestor pantofi este faptul că leagă vizual picioarele, făcându-le nesfârșite.

Sfaturi pentru machiaj

Concentrați-vă pe buze, alegeți rujul de o nuanță identică cu tonul ales al rochiei. Ochii nu trebuie încărcați cu umbre. Suficient pentru a picta peste genelor cu o mascara voluminoasa maro inchis. Două abordări vor duce la efectul genelor false.

Acum că imaginea dvs. este 100% completă, propria dvs. unicitate nu vă va lăsa toată ziua. Și, în plus, o rochie portocalie este capabilă să împărtășească o încărcătură de veselie și bună dispoziție cu ceilalți și nu va mai trebui să privești în chipuri sumbre.

Comentarii
 1. Galina
  24.12.2015

  Rochie ca o portocalie! Foarte înălțătoare. Desigur, această culoare este potrivită doar în timpul verii.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații