Rochii de seară

Purple rochii de seara

Purple rochii de seara

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Caracteristici de selecție
 2. Combinări de culori
 3. Umbra întunecată
 4. Umbra blândă
 5. accesorii
 6. Pantofi, opțiuni pentru selectarea accesoriilor și a încălțămintei
 7. Asigurați-vă
 8. manichiură

Nu cu mult timp în urmă, sa crezut că violet este doar pentru oamenii creativi sau pentru cei care au probleme mentale. Dar acum hainele în tonuri violete au intrat ferm în dulapurile femeilor de vârste diferite. Astfel de haine sunt preferate de oamenii romantici care au o intuiție bine dezvoltată. Spre deosebire de rochii clasice negre, purpuriu arată misterios, îndrăzneț și jucăuș. În astfel de rochii, o femeie arată elegantă și seducătoare.

Într-o rochie de seară purpurie vei fi irezistibilă. Această culoare nobilă arată grozavă pentru femeile de orice vârstă și în prezența unei nuanțe întunecate profunde face figura mai subțire.

Preocupările legate de cumpărarea unei rochii în violet sunt de obicei asociate cu o lipsă de înțelegere cu privire la ce să poarte cu ea. Alegerea tricoului și a accesoriilor potrivite poate fi un sfârșit, dacă nu știți ce rochii violete sunt, ce alte culori puteți dilua purpuriu și, de asemenea, cum să completați cu succes imaginea.

Caracteristici de selecție

Alegerea unei rochii mov, amintiți-vă aceste nuanțe:

 • Nu îmbrăcați complet în violet.
 • Cu cât este mai luminos pielea și părul, cu atât este mai întunecată și mai bogată tonul purpuriu.
 • Cu cât tonul pielii și părului este mai întunecat, cu atât mai luminos puteți alege o nuanță de purpuriu.
 • Purple are o proprietate slăbire.

În alegerea nuanței voastre "proprii", luați în considerare culoarea părului. Dacă este cupru, castan sau roșiatic, iar ochii tăi sunt gri-verzui sau verde-maro, atunci cea mai bună alegere dintre tonurile purpurii ar fi prunele și nuanțele care se apropie de roșu (roșu violet sau roșu violet).

Arderea bruneturilor cu ochi maro merge cel mai bine în culoarea violet închis, de exemplu, cu un indiciu de ton indigo sau afine. De asemenea, astfel de fete sunt saturate perfect și tonul violet luminos.

Pentru fetele cu păr deschis și cu ochi cenușii și gri (precum și gri-albastru și gri-verde), vă recomandăm o nuanță de gri-purpuriu, violet și lavanda rochie seara.

Combinări de culori

Combinațiile de succes de tonuri purpuriu pot fi numite combinații cu:

 1. Brown. Un astfel de duet este foarte cald și atractiv. Brown poate fi reprezentat de tonuri întunecate (de exemplu, ciocolată) și nuanțe mai deschise (de exemplu, nisip). Purpuriu pot fi adăugate în maro în orice variație și proporție.
 2. Alb. Această combinație arată proaspătă, neobișnuită și de primăvară. Printre alte culori neutre, combinate cu succes cu tonuri violet, de asemenea numite gri, bej și negru.
 3. Green. Această combinație este elegantă, romantică și caldă. Purpură, alegeți luminos și lăsați să fie bogat în verde (verde deschis, turcoaz, smarald) sau silențios (sticlă, kaki, fistic).
 4. Galben. O combinație foarte luminată și extraordinară care se adresează persoanelor care caută individualitate. În acest caz, rețineți că galbenul este preferat în cantități mici, de exemplu, purtați o rochie violetă luminată cu o eșarfă galbenă sau cu broșă galbenă.

Combinația de violete cu culori neutre - negru, gri, alb și bej va fi un câștig-câștig. Dar alte culori "profunde" vor face. Încercați și experimentați.

Umbra întunecată

Nuanța întunecată a aspectului purpuriu este restrânsă și subțire. În plus, tonurile întunecate ale purpurii subliniază spiritualitatea.

Astfel de nuante bogate, cum ar fi vinete sau prune, pot fi numite regale.Ele se combină perfect cu alb, negru, gri și albastru clasic.

Puteți adăuga, de asemenea, auriu, luminos verde, roz luminos, smarald, coral, lămâie întunecată, tonuri purpuriu și portocaliu până la purpuriu bogat.

Nu trebuie să permiteți o combinație de îmbrăcăminte purpuriu închis cu o imprimare de altă culoare (cu excepția alb-negru). Ei bine, dacă adăugați un singur ton neutru sau luminos unei astfel de versiuni violete.

Umbra blândă

Nivelele delicate violete delicate sunt concepute pentru a accentua senzualitatea. Ele sunt reprezentate de nuanțe luminoase translucide de liliac și violet, prin urmare, ele sunt asociate cu căldură și primăvară. Un plus bun pentru aceste tonuri va fi argintul, piersicul, albul, smântâna, bejul, rozul, lămâia, lăptoasa, gri deschis și umbra de var.

Dacă sunteți interesat de rochii violet pal, uite fotografii de rochii de seara lavanda.

accesorii

Deoarece violet este o culoare foarte vizibilă și strălucitoare, accesoriile sale trebuie să fie neutre. Dacă adăugați culori luminoase, atunci, ținând seama de asemănarea lor, prin urmare, printre cele mai de succes nuanțe de accesorii pentru tinute purpuriu, puteți apela toate nuanțele violet.

Dacă doriți contrast, alegeți accesorii roșii, portocalii sau galbene. Este important să nu supraîncărcați imaginea adăugând câteva nuanțe violete.

Se potrivesc remarcabil cu orice varianta de accesorii pentru tonuri roșii și neutre pentru rochia de seară purpurie.

Dacă rochia voastră purpurie este reprezentată de o nuanță luminoasă, completați-o cu o cantitate mică de bijuterii. O imagine în violet poate include bijuterii de argint și aur. Poți purta un șir de perle unei rochii lungi purpurii.

Pantofi, opțiuni pentru selectarea accesoriilor și a încălțămintei

Purple rochii sunt bune pentru bărci. Dacă ridicați pantofi în mov, decorați cu fitinguri din metal, obțineți un aspect foarte elegant.

Pentru vreme calda, ambarcatiunile pot fi bej, iar cele racoritoare - negre. O selecție interesantă și extravagantă a bărcilor de a purpură de-a lungul pantofilor, pe care există un leopard, serpentină sau tigru. Astfel de variante luminoase de bărci, cum ar fi smarald, pantofi de lamaie sau crimson lac, de asemenea, arata foarte avantajos. O varietate de modele reprezentate de prezența platformei, curele, diferite forme și tocuri, deschideți degetul etc.

Pentru o petrecere plină de farmec, rochia violetă este recomandată pentru a adăuga o jachetă de aur. O scurtă rochie de liliac de cocktail va arăta frumoasă cu o jachetă din piele neagră. Pentru o imagine delicată și senzuală, combinați rochia de umbra de liliac și pantofii galbeni. Puteți, de asemenea, să diversificați imaginea cu mici patch-uri de roz și portocaliu, de exemplu, să luați o geantă portocalie într-o rochie purpurie.

Șifon rochie purpuriu cu o fustă scurtă este o opțiune bună pentru magazinele elegante și pentru uzul cotidian. Pentru el poți purta sandale de argint cu curele sau pompe cu nituri. Un ambreiaj strălucitor și un colier elegant vor contribui la completarea imaginii vii.

Alegerea ideală pentru o întâlnire sau un eveniment într-un restaurant ar fi o rochie de dantelă într-un ton purpuriu. Vă recomandăm să purtați pompe bej și să luați un ambreiaj negru. Rochia purpurie este foarte bine decorată cu o centură neagră. Merită să adăugăm pantofi negri și o geantă neagră.

O rochie elegantă lungă, în ton purpuriu, poate fi purtată și cu o centură subțire și sandale decorate cu accesorii metalice. Un ambreiaj pentru o astfel de tinuta poate fi tuns cu perle. De asemenea, maxi-rochii purple sunt completate cu succes de sandale bej pe o platformă și o geantă de mână colorată în ciocolată.

Pentru a crea o imagine îndrăzneață și memorabilă, alegeți o sandală cu o nuanță de fuchsie și un ambreiaj galben dreptunghiular pentru o rochie purpurie de seară.

Asigurați-vă

Îmbrăcămintea pentru o asemenea rochie, ca o rochie purpurie, ar trebui să fie naturală și foarte frumoasă.

O bună alegere a umbrelor va fi o paletă purpurie. Dar aveți grijă: cu manevrare necorespunzătoare, ochii vor părea obosiți.

Blond ruj frumos poate alege o roșu strălucitor, și fete întunecate cu ochi strălucitori - aur-portocaliu.

Mai jos este o fotografie a Selenei Gomez cu machiaj care se potrivește rochiilor violet.

Și câteva exemple)

manichiură

O alegere excelentă ar fi să faci o manichiură în aceeași gamă ca și rochia ta. De asemenea, puteți utiliza nuanțe similare ale spectrului - verde, albastru și albastru. Pentru o manichiură, care completează imaginea în violet, sunt permise și desene pe unghii. De exemplu, puteți să vă acoperiți unghiile cu un lac violet și să desenați linii de dantelă albă.

Comentarii
 1. Maria
  05.08.2015

  Purple - nobil și bogat. Se spunea că cei care aleg purpuriu nu sunt mulțumiți de femeile unui bărbat. Cercetările recente au negat acest lucru. Așa că nu ezitați să purtați o rochie de această culoare!

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații