Rochii de seară

Albastru rochii de seara

Albastru rochii de seara

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. lung
 2. scurt
 3. midi
 4. dantelat
 5. Combinate cu contrast
 6. Pantofi
 7. Asigurați-vă
 8. manichiură

Albastrul este culoarea cerului, a oceanului, a mării adânci. Pentru că nu este surprinzător faptul că multe fete i-au iubit atât de mult, iar designerii se folosesc atât de activ atunci când creează din ce în ce mai multe noi capodopere de modă seara. Rochia de seara albastra arata spectaculoasa si cu alegerea potrivita face fetita irezistibila.

lung

Culoarea albastră se arăta perfect în tot felul de opțiuni de seară la modă. Puteți să le înlocuiți cu certitudine cu o rochie neagră care creează o dramă suplimentară și, în același timp, nu se va răsfrânge în ceea ce privește imaginația.

Pentru a arăta cu adevărat superba și nobilă, designerii sugerează utilizarea materialelor de colț, tăieturi și tafte, satin sau mătase ca materiale principale. Cele mai elegante nuanțe sunt numite albastru azur, albastru și albastru.

Modă rochii de seară în podea albastră, variate în performanță:

 • sală de bal clasică și strictă;
 • sirenă;
 • mantale;
 • Stil grecesc și empire;
 • O siluetă;
 • cu mâneci;
 • franc modele.

În ele veți arăta adecvat la orice eveniment, indiferent de statutul și solemnitatea acestuia.

Nu coborâți din modelele de podium și semi-montate, cu o fustă ușor înfricoșată și cu gât V. Ele reprezintă cea mai bună metodă de a accentua tipul de culoare și de a încadra figura, concentrându-se asupra meritelor sale.

Stilistii recomandă să nu supraîncărcați imaginea unei rochii albastre cu un decor în plus, ci să concentrați atenția asupra culorii. Deoarece o soluție excelentă ar fi broderia cu bile, utilizarea margelelor de sticlă, dar asigurați-vă că se potrivesc, sau strasurile care decorează gâtul.

Albastru rochii de seara arata superba in podea, cu un spate complet sau parțial deschis.

scurt

Costumele cu albastru scurt sunt, de asemenea, prezentate în diferite stiluri. Pentru petreceri și nunți, este mai bine să preferați o potrivire strânsă, care vă descrie perfect figura și joacă favorabil țesături scumpe și de înaltă calitate. Adăugați un model la tonul rochiței și imaginea va fi un câștig de câștig.

midi

Dacă doriți ceva mai scurt, dar vă este frică de mini, atunci rochia scurtă în formă de A, stilizată pentru anii 50, va face pentru dvs. Aici principalele elemente sunt corsetul și tunicul. Această lovitură a sezonului, creată literalmente pentru seara de gală.

dantelat

Fiți atenți la dantelă. Textura acestui material în cel mai bun mod accentuează avantajele nuanțelor de albastru.

În plus, tăierea este de dorit să alegeți un desen rafinat simplu, subliniat. Deci, nuanța azurie sau culoarea unui val de mare vor arăta abilitățile de a adăuga și decora femeia.

Combinate cu contrast

Negrul și albastrul se amestecă bine împreună. Designeri celebri de renume mondial, care și-au prezentat colecțiile de rochii de seară, arată că costumele nu par a fi sumbre.

Un avantaj important al unei rochii albastre-negre este capacitatea sa de a accentua frumusetea parului in bruneta si blonda. Pentru a face aspectul mai solemn, trebuie doar să adăugați un pic de argint sau aur. Și pentru petreceri, accesoriile luminoase vor fi la îndemână. De exemplu, ambreiaj violet sau curea roșie subțire la talie.

Galbenul arată foarte frumos pe un fundal albastru. Dar în haine de seară o astfel de combinație este destul de greu de găsit.

Albul este adesea folosit ca un contrast. Tinuta devine mai proaspata, mai aerisita, mai usoara.

Pantofi

Un partener ideal pentru o rochie albastră va fi nuanțele de argint în pantofi și accesorii.Vasele cu șiret, nasul, o mână de mână sau ambreiaj accentuează adâncimea de albastru și, de asemenea, arată frumusețea adevărată. Interesant este că această imagine nu poate fi numită o seară pură, pentru că este ferm în mod obișnuit pentru cei care doresc întotdeauna și peste tot să arate spectaculoși.

De asemenea, nu veți pierde dacă alegeți pantofi colorați nud sau preferați nuanțele de perle. Designerii declară în unanimitate că purtarea unei rochii albastre este posibilă numai prin faptul că se va completa și nu va distrage atenția.

Din bijuterii, este mai bine să optați pentru argint sau bijuterii fine. Pentru o seară solemnă se recomandă alegerea pietrelor naturale, dar numai într-o singură paletă de culori. Rochia ar trebui să domine, iar decorațiile ar trebui să o completeze. Și nimic altceva.

Asigurați-vă

Aici alegerea este în întregime a ta, pentru că caracteristicile rochiilor albastre vă permit să utilizați atât machiaj luminos și discret. Concentrați-vă pe starea de spirit, dorințele.

Singurul lucru pe care experții îl sfătuiește este să se concentreze asupra ochilor. Un exemplu frapant este efectul fumos rafinat, care creează un aspect expresiv, ademenitor, plin de mister și sexualitate goală. Umbrele au gri sau albastru, iar rujul și fardul - o nuanță neutră. În general, este mai bine să abandonați rujul obișnuit și să-l înlocuiți cu strălucire, deoarece nu va distrage atenția din ochi, iar buretele îl va face și mai atractivă.

manichiură

În ceea ce privește manichiura, există o mulțime de sfaturi și recomandări de la stilistii de top. Cu toate acestea, esența lor constă într-un singur lucru - luați în considerare umbra și stilul rochiței și luați în considerare și tema evenimentului pe care intenționați să o urmați.

Dacă nu sunteți un fan al experimentelor, atunci alegerea dvs. este o jachetă franceză. Un clasic care rămâne întotdeauna relevant și în cerere. Cel mai important, aici, umbra rochiei nu joacă un rol, deoarece manichiura franceză este combinată în mod avantajos cu întreaga paletă vastă de albastru. Pentru a obține o anumită "evidențiere", pe vârful degetelor, aplicați lac în culoarea rochiei.

Mama albă a perlei este, de asemenea, o combinație excelentă cu nuanțe închise de rochie albastră, exact ca un polish de argint sau auriu. Ele creează un lux suplimentar, fac imaginea mai solemnă.

Lacul în culoarea rochiei - o decizie competentă și interesantă. Doar ridica tonul nu merită. Alegeți 2-3 tonuri mai ușoare sau mai întunecate, în funcție de modul în care preferați să aplicați.

Un iubit de experimente alege cu îndrăzneală lac galben, roșu sau roz. Amintiți-vă, o umbra similară trebuie să fie prezentă în imagine, în plus față de unghii. Aici veți găsi accesorii de ajutor, pantofi, geantă de mână și așa mai departe.

În prezența unor cuie lungi, este foarte posibil să experimentăm paiete, modele și pietre. Doar nu le suprasaturați cu elemente strălucitoare, deoarece această imagine poate suferi.

După cum puteți vedea, rochia albastră este o adevărată descoperire pentru milioane de fete și femei. Această culoare se va potrivi aproape tuturor, indiferent de vârstă. Concentrați-vă pe nuanțele figurii dvs. pentru a vă găsi stilul perfect și umbra.

Urmând regulile destul de simple, veți crea o imagine încântătoare, principala legătură în care va fi exact rochia de seară albastră.

Comentarii
 1. Ira
  16.09.2015

  Îmi place foarte mult culoarea albastră. Nu este plictisitor și destul de afacere. Versatilitatea este o afacere mare. Îmi place să port bijuterii albe într-o rochie albastră. Sau aur)

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații