Rochii de seară

Rochii de seară neobișnuite

Rochii de seară neobișnuite

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. De la baloane
 2. De păr
 3. Din ciocolată
 4. Din saci de gunoi
 5. De la umbrele
 6. Afară de hârtie
 7. Fluture de rochie
 8. De urși
 9. Din flori
 10. Din carne
 11. Schimbarea culorii
 12. cu iluminare din spate
 13. futurist

Talentul designerului nu trebuie să fie limitat de reguli, constă în cadrul și există pe principii stricte. Crearea de îmbrăcăminte tradițională este cu siguranță bună, dar este necesar din când în când să uimească publicul. Numai un maestru cu adevărat talentat și ingenios poate crea un model de capodoperă al unei rochii din hârtie, metal, pene, baloane și alte materiale neobișnuite pentru lumea modei. Luați în considerare cele mai neobișnuite rochii care au fost create vreodată. Poate printre ei este exact ceea ce căutați.

De la baloane

Nu doar modele interesante au fost create de doi oameni ingeniosi - designerul aerodinamic Rie Hosokai si artistul Takashi Kawada, dar si o intreaga tendinta in moda numita Daisy Balloon.

Succesul primelor modele, care a constat din baloane obișnuite, a fost atât de mare încât designerii din alte țări au luat această idee cu nerăbdare. Rochii de seară și de mireasă care depășesc toate celelalte echipamente pentru creativitate și singularitate sunt de interes.

De păr

Suntem obișnuiți să fabricăm peruci din părul uman, de exemplu. Dar să te îmbraci - asta e cu adevărat neobișnuit. Deși părul natural este un material foarte bun - este cald și ușor.

Așa se credea că englezoaica Telma Medin și împreună cu salonul de frumusețe, care poartă numele simbolic "Voodoo", au creat o rochie de păr real. Această echipă a fost creată timp de 2 săptămâni, constă din 12 articole de marochinărie și cântărește mai mult de 40 kg.

O altă tinuă de păr a prezentat compania din Croația "Compania Artijana". Avea nevoie de un podea de sute de metri de material natural, care avea o nuanță deschisă, să creeze o rochie unică. El a fost reprezentat de Simona Gotovach, care în 2005 a primit titlul de Beauty Queen, în timpul săptămânii de modă croată.

Kiev femeile de moda in 2007 au fost, de asemenea, posibilitatea de a vedea rochia, autorul care a fost Oleg Tarnopolsky. Utilizează urechile de grâu și pigtailurile strâmte de păr natural. Această rochie la Săptămâna Modei din Kiev a servit ca un simbol al toamnei și tot ceea ce am folosit pentru a asocia cu acest sezon.

Lumea cunoaște mai mulți designeri care au folosit numai părul uman pentru a-și crea ulterior capodopera.

Coaforul din Vietnam Kim Do a ieșit printre ei, creând o rochie care a luat milioane de metri de material natural. Sau un maestru de coafură în engleză cu rochia ei cu fire de păr care curg.

Gregory Dean, Sonia Rykiel, Jenny Dutton - toți acești designeri au rochii "păroase" în colecțiile lor.

Din ciocolată

Aici nu a existat nici o limită pentru a surprinde - Salonul de Ciocolată din Paris. În plus față de clasele de masterat de preparare a delicateselor și a deserturilor pe bază de ciocolată, cunoașterea noilor tehnologii pentru obținerea acestui produs, oaspeții acestui eveniment puteau urmări modelele îmbrăcate în rochii de ciocolată.

Sunt de acord ca ciocolata nu este cel mai de succes material pentru a crea rochii, coafuri si bijuterii. Designerii au trebuit să încerce serios nu numai să-și creeze propriile modele unice, ci și să dezvolte o astfel de ciocolată care să-și păstreze forma, să nu se topească și să nu fie elastică. Da, și modelele nu au fost dulci pe această vacanță de ciocolată.

Din saci de gunoi

În fiecare zi folosim saci de gunoi, aruncăm gunoi în ei și nici nu bănuim existența unui alt scop pentru aceste lucruri familiare, familiare și chiar obișnuite pentru noi.Designerii se gândeau să creeze haine din saci de gunoi: rochii și pălării.

De la umbrele

Ei bine, cine nu are o umbrelă acasă, pe care nimeni nu o folosește de mult timp, dar aruncarea ceva nu ridică o mână. Dar designerii ruși au început să facă rochii de la astfel de umbrele inutile tuturor.

Asemenea aparate au fost prezentate la proiectul Podium, în care 15 tineri designeri au concurat în stăpânirea lor. Având o umbrelă obișnuită, au reușit să creeze rochii foarte bune. Acesta nu este altceva decât talentul nu poate fi numit.

Afară de hârtie

Ce credeți că este materialul din spatele viitorului? Puțini oameni vor spune răspunsul corect, deoarece acesta este hârtia. Acest material este cunoscut de la cele mai vechi timpuri. Și va fi cunoscut de mult timp, din moment ce domeniile de aplicare a hârtiei se extind în mod constant, tehnologiile de producție și prelucrare a acesteia se schimbă.

Deci, hârtia nu a intrat în lumea modei, dar a izbucnit. Zoe Bradley a luat acest material ca bază pentru crearea de rochii.

Gândiți-vă la sunete absurde? Dar pare realist și talentat. Ideea ei este susținută și împărtășită de un alt guru al modei, Paco Rabanne.

Fluture de rochie

În timp ce oamenii obișnuiți se uită la fluturi cu admirație și admiră frumusețea aripilor lor, Luli Young creează costume magice în care modelele de aripi de fluture monarh sunt recreate foarte precis.

Culori vii, forma exactă a aripilor, imitații detaliate ale fiecărui element - aceasta a făcut rochii de la Luli Young o capodoperă. Rochia nu are nimic de-a face cu amprentele animale, care au încetat de mult să fie la modă, dar nu au dispărut din garderoba unor "fani" de modă. Rochia de fluture arată elegantă, neobișnuită și originală.

De urși

Aveți multe jucării de pluș? Vrei să faci o rochie din ele? Așa cum a făcut-o și Anna Pletneva - solistul grupului de epocă.

Fusta rochiei ei a fost creată din opt duzini de ursuleți de plus, care au creat efectul translucidității și asimetriei. Scandalul imaginii ei a fost stricat de o ușoară jenă care sa întâmplat în timpul etapei.

Totuși, Anna a trebuit să joace un pic în defăimare, înainte de a apărea publicului larg într-o rochie atît de neobișnuită.

Din flori

Crearea de flori și buchete din flori nu mai este la modă. Dar pentru a crea costume de la flori proaspete este proaspătă, originală, neobișnuită și frumoasă. Ce rochie, care a creat designerul din Marea Britanie Joe Massie, poti purta cu adevarat.

Trei varietăți de trandafiri, garoafe, crizanteme și gerberi au fost tratate special, ceea ce le-a permis să păstreze aspectul proaspăt pentru o perioadă lungă de timp. În total, au fost necesare 1725 de culori pentru a crea rochia. O adevărată capodoperă - nu există alte cuvinte pentru acest lucru.

Mai mult de o rochie de flori a fost creată sub conducerea lui Alexander McQueen, designerul mărcii Love and embers, Jill and Tara (Splints & Daises) și alții. Succesul creațiilor a fost atât de mare încât autorii au fost bombardați cu ordine de a crea astfel de rochii.

Mireasa, absolvenți, modele celebre și fotografi celebri - toată lumea a vrut să devină proprietarul unei rochii de flori. Frumusețea lui sfidează descrierea.

Din carne

Lady Gaga va găsi întotdeauna ceva pentru a surprinde publicul. Când designerii consideră că toate materialele neobișnuite pentru crearea de haine au fost deja încercate, cântăreața șocantă aruncă o idee nouă. De exemplu, o rochie de carne crudă, reală.

Nu numai o rochie, ci pantofi, o geantă de mână și chiar o pălărie. Adevărat, nu toată lumea a apreciat această decizie, dar poate că lumea pur și simplu nu este încă pregătită pentru astfel de decizii radicale în crearea uzurii de seară?

Schimbarea culorii

Primii pași pentru a crea hainele viitorului au fost deja luate de unii designeri curajoși.

Vrei ca hainele tale să arate starea de spirit în care te afli acum? Această caracteristică este furnizată de o rochie Philips care poate schimba culoarea în verde, roșu sau albastru.

Aceste îmbrăcăminte au senzori care detectează schimbări în corp: transpirație excesivă, temperatură și alte caracteristici.. Ele vă permit să judecați ce sentimente vă simțiți: iritare, emoție sau calm.

Vremea se schimbă - hainele se schimbă. Dacă este făcută de marca britanică Rainbow Winters. Abilitatea țesăturilor de înaltă tehnologie, care a fost utilizată pentru a crea colecția, nu este doar o schimbare a culorii datorată precipitațiilor sub formă de ploaie, ci și un răspuns la aciditatea lor. Ultima circumstanță ar trebui să reamintească oamenilor existența unor probleme de mediu la nivel mondial și necesitatea de a-și proteja planeta.

Muzica conduce corpul și schimba hainele. Toate aceleași mărci Rainbow Winters au creat o rochie care este aparent neimprovocabilă, dar de îndată ce porniți muzica, fulgerul apare și dispare pe acesta în ritmul compoziției dvs. muzicale alese.

Când rochia reacționează la razele soarelui - arată ca un cadru dintr-un film fantastic. Dar Amy Konstanze a reușit să creeze haine vopsite în culori strălucitoare și bogate în vreme însorită. Odată ce intri în umbra, rochia ta va deveni o umbră palidă. Pentru sezonul de vară o idee foarte bună. Ce crezi?

cu iluminare din spate

Vrei să încerci o rochie care strălucește cu culori diferite? De exemplu, Katy Perry a apărut într-un astfel de costum la una dintre recepțiile seculare și le-a luminat literalmente pe alții în jurul ei în mod strălucit. Această rochie a fost creată într-o singură copie specifică pentru cântăreață.

Dacă rochia lui Katie era seara, liberă și aerisită, atunci tinuta lui Rihanna avea un stil de afaceri și mai strict. Materialul negru a fost bine combinat cu linii roșii expuse din puncte luminoase.

Dar producția pe scară largă de echipamente cu LED-uri miniaturale a fost deja lansată, iar în curând ne putem aștepta la admiterea în magazinele unor astfel de echipamente. Marca CuteCircuit intenționează, de asemenea, să elibereze îmbrăcăminte care vor răspunde cu mișcările sale multi-color la mișcarea proprietarului.

futurist

Casa de moda Jean Louis Sabaji din Liban a prezentat in acest sezon cea mai uimitoare colectie de rochii de seara si haute couture pentru femei.

Ce este neobișnuit? În scandalos și extraordinar.

Costume realizate într-un stil futurist, au devenit mai îndrăznețe, strălucitoare și individuale. Modelele neobișnuite arată ca arborii cu coroane luxuriante și ramuri răspândite.

Cu toate acestea, vezi pentru tine!

Comentarii
 1. Lena
  27.12.2015

  Lady Gaga, desigur, otchebuchila. Dar cea mai bună rochie, desigur, din flori proaspete.

 2. Maria
  24.12.2015

  Rochie din ciocolată! Cum este, probabil, neplăcut să meargă: D

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații