Stiluri și modele de rochii

Rochii înflorite - pentru un aspect romantic

Rochii înflorite - pentru un aspect romantic

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Cine este potrivit?
 2. moda
 3. tricotat
 4. Soiuri de fuste aprinse
 5. Mâneci aprinse
 6. De sezon
 7. lungime
 8. Ce sa poarte?
 9. Curea sau curea
 10. pantofi
 11. accesorii

Silueta care nu se potrivește întotdeauna este potrivită și se potrivește mai ales fetelor cu o figură perfectă. Dacă doriți să ascundeți unele dintre defectele figurii dvs., arătați feminin și romantic și vă veți simți confortabil, atunci o rochie arsă va fi soluția perfectă.

Designeri de frunte ai lumii lucrează în mod constant la astfel de colecții, deoarece această opțiune este relevantă în zilele noastre.

Cine este potrivit?

 • Pentru fetele cu șolduri înguste, o rochie arsă este o adevărată descoperire. Flarera formează valuri care curg în jurul figurii și adaugă un pic de volum la șolduri, făcând figura mai atractivă.
 • Proprietarii corpului de tipul A ar trebui să se așeze pe o rochie arsă sub lungimea genunchiului. În acest exemplu de realizare, plinatea șoldurilor va fi reglată, iar picioarele sunt arătate în cea mai bună lumină.
 • Femeile cu o figură de tip T ar trebui să aleagă rochiile învelite din țesături groase care păstrează forma lor. Rochia vă va ajuta să adăugați vizual volum la șolduri și să creați o figură de tip clepsidră.
 • Fetele mici ar trebui să fie precaut să aleagă o astfel de rochie, deoarece stilul poate fi ușor plin și face silueta grele.
 • Femeile cu o figură de tip O nu ar trebui să aleagă rochiile cu lăcomie din talie, deoarece absența unei talzi va fi subliniată. Alegeți rochii, aruncate din piept.

moda

Talie mare

Acest stil este foarte solicitat în rândul fetelor care au o figură non-ideală, deoarece distrage atenția din zonele problematice și, de asemenea, ajută la ascunderea stomacului.

Modelele din materiale scumpe arata foarte frumos, dau solemnitatea, sofisticarea si farmecul imaginii. Sub linia pieptului puteți să fixați o broșă sau să-i tăiați cu panglici, această abordare vă va permite să acordați atenție zonei pieptului.

Flare de la talie

Rochia îmbrăcată din talie este o versiune clasică, populară în anii '50 și '60 ai secolului trecut. Principalul accent se pune pe talie. Pentru a accentua și mai mult, puteți utiliza o centură elegantă. Rochia acestui stil poate avea lungimi diferite: sub genunchi, mini sau maxi. Modelele de podea sunt folosite pentru stilul retro.

Dacă sunteți proprietarul unei talioare înguste sau medii și al șoldurilor înguste, acest stil este creat pentru dvs. Datorită tăierii clasice, rochia se află pe figură.

Dar este important să vă amintiți că corsetul de fixare în tandem cu o fustă completă vă poate face șoldurile mai largi. Dar cu acest țesut de aer va ajuta să facă față, acesta creează un efect de ponderare mai mic.

, Evazată, de la piept

Acest stil este adesea folosit pentru a crea o imagine în stil Empire. Rochii lungi în podea evidențiază frumusețea brațelor și umerilor, iar modelele cu o lungime minimă vor atrage atenția asupra picioarelor frumoase și subțiri. Pentru a atrage atenția asupra pieptului, multe modele au culori contrastante.

A-line rochii sunt una dintre opțiunile trapez. Suprafața strânsă a rochiei accentuează pieptul luxuriant, apoi țesătura de la armpits se extinde ușor în jos, astfel încât fetele să poată înfrunta toate defectele figurii. Rochii cu pieptul pieptului au o îndoială liberă, deci sunt adesea cusute din țesătură de șifon.

Flare de la șolduri

Datorită acestei tăieri, puteți sublinia un stomac plat și fese perfectă, astfel încât numai femeile cu o figură perfectă își pot permite acest stil.

Prevăzute

Pentru a crea un stil de afaceri, puteți opta pentru o rochie potrivită cu o fustă arsă și umerii închisi. Rochia montată nu este recomandată femeilor cu tipul de "măr".

Acest stil este perfect potrivit pentru stilul de birou sau pentru fiecare zi. Rochiile fabricate din tricotaje strânse de lungime mini sau midi sunt foarte populare. O culoare discretă gri este potrivită pentru crearea unei imagini de afaceri, dar dacă doriți să vă uitați elegant și luminos, atunci o imprimare florală va crea o senzație reală.

tricotat

Tricotate fusta ars va ajuta, de asemenea, ascunde defecte figura, face silueta mai subtire. Rochii cu perforare sau guipure cu efectul unui lucru tricotat arata original. Acest model combină cu succes confortul și frumusețea.

Rochia îmbrăcată tricotată este adesea achiziționată pentru uzul cotidian la toamna târzie și iarna, deoarece ajută la încălzirea în zilele reci. Rochii tricotate sunt de asemenea utilizate pentru sezonul de vară, ele sunt caracterizate de moale și arata foarte original. O soluție spectaculoasă - combinația de elemente tricotate și o rochie de canoe.

Rochiile roșii sunt adesea cu mâneci, lungimea și stilul cărora poate fi absolut orice. Mânecile lungi din țesătură groasă completează perfect rochii de iarnă calde, iar modelele de vară au mâneci din materiale ușoare sau sunt complet absente.

Soiuri de fuste aprinse

Alegerea stilului părții inferioare a rochiei arse este destul de mare: lungă în podea, midi, scurtă și de cele mai diferite forme. În orice caz, flare-ul adaugă imaginii o cantitate semnificativă de luminozitate și feminitate.

 • Fuste de soare și jumătate de soare, având cea mai simplă tăiere, sunt perfecte pentru fetele cu talie subțire și șolduri luxuriante.
 • Fetele subțiri se potrivesc, de asemenea, fusta cu ansamblul sau pliurile la talie.
 • Trapeza fusta este universal, potrivit pentru diferite tipuri de forme. Fetele subțiri vor da volumele necesare și o vor face mai feminine. Și doamnele cu șolduri luxuriante ar prefera o fustă, puțin slăbită în partea soldurilor. Mai profitabil va arata materialul mat, cu un model mic.
 • Fusta anului, care este o combinație între o fustă de creion și o fustă arsă, acoperă șoldurile și se aprinde în partea de jos. Întotdeauna pare seducătoare în orice moment. Opțiune de lux pentru seara.
 • În rochii cu două straturi, o fustă de creion dintr-o carcasă mai densă, în formă de țesătură, poate fi completată cu o fustă superioară.
 • Varietatea fustelor aprinse include o fusta plisata, o fusta fermecata ca o clopot, o fluturasura si o bluza in partea de jos a fustei, care este mereu la curent cu seara si cu ocazia uzurii.

Mâneci aprinse

În funcție de stilul mâneci arse pot fi de diferite lungimi. Ele sunt una dintre părțile principale ale rochiei.

Mânecile lungi sunt de obicei găsite în rochii din sifon ușoară, pot fi făcute din dantelă, guipure sau altă țesătură translucidă.

Unii designeri oferă modele originale de rochii, în cazul cărora mânecile sunt asimetrice: pe un braț există un manșon, iar al doilea este complet gol.

Manșonul "bat" este foarte popular, deoarece oferă ușurință și ușurință împreună cu el. O altă opțiune a tipului ars este "flutterul", care cade în jos și creează cârlige de lux. Datorită acestui costum va arăta mai elegant.

De sezon

vară

Pentru vara, multe fete preferă rochii scurte, deoarece acestea vă permit să arătați frumusețea picioarelor tăbăcite. Rochia din bumbac sau chintz vă permite să îndurați perfect căldura. Un model foarte popular este o rochie cu spatele deschis pe bretele sau fără ele.

Rochia poate fi decorată cu o imprimare sub formă de bandă sau într-o cușcă, dar merită să ne amintim că modelele clasice sunt caracterizate de eleganță și simplitate.

Primăvara și toamna

Rochii de primăvară au fost cusute din țesături subțiri naturale, iar pentru o toamnă rece cea mai bună opțiune ar fi o tricotă densă. Merită să acordați atenție schemei de culori. Nu trebuie să utilizați numai culori discrete, deoarece culorile luminoase vor ajuta la decorarea unei zile ploioase și la creșterea spiritelor.

iarnă

Modelele pentru sezonul rece sunt de obicei realizate din tricot gros, deși puteți găsi adesea tricoturi.

În timpul iernii puteți purta nu numai rochii de lungime midi, dar și cele lungi. Preferințele ar trebui să fie oferite opțiuni cu mâneci lungi și fără un neckline deschis. Amintiți-vă că rochia trebuie făcută din țesături naturale, deoarece numai aceasta va ajuta să se încălzească în frig.

lungime

lung

Rochiile cu o lungime maxi sunt întotdeauna populare la evenimente speciale.

Dacă doriți să arătați luxos și bogat, atunci ar trebui să acorde o atenție la rochia înfipt în podea. Aceasta va ajuta la prelungirea siluetei, pentru a plasa accentele principale în crearea imaginii și corectarea vizuală a figurii.

midi

Midi lungi rochii fusta fusta sunt o soluție excelentă pentru un eveniment de partid sau semi-formale. Un atlas, sifon sau mătase este perfect pentru acest costum.

Midi rochii lungime sunt potrivite pentru viața de zi cu zi. Acestea ajută la evidențierea frumuseții picioarelor, precum și la ascunderea defectelor de figurină, astfel încât să vă simțiți confortabil.

scurt

Dacă dulapul dvs. are o rochie scurtă neagră, cu o fustă largă, atunci puteți fi sigur că la orice petrecere veți fi mereu centrul atenției. O rochie scurtă elegantă este minunată pentru crearea unui aspect clasic sau retro.

Pentru fetele subțiri este potrivit un costum de scurtă durată, cu corsaj sau cu spate deschis și o fustă completă.

Ce sa poarte?

Modelele îmbrăcate în rochii perfect combinate cu jachete, bolerouri, jachete sau cardigane. Costumele cu mâneci lungi sunt combinate minunat cu veste de blană. Frumusețea unei rochii potrivite cu o fustă arsă este perfect accentuată de o jachetă scurtă. La alegerea articolelor de îmbrăcăminte de exterior merită luată în considerare un stil de rochie și numire.

Dacă doriți să creați o imagine în stil retro, atunci rochia siluetă A poate fi completată cu o coafură originală cu arcul, pantofi cu călcâi constant și pungă de stil din acele vremuri.

Curea sau curea

Curea, curea este un detaliu popular pentru rochia înfricoșată, în special pentru modelele subțiri. Vă permite să evidențiați talia perfectă și acționează ca unul dintre accentele în crearea unei imagini de neegalat.

pantofi

Alegerea modelului de pantof depinde nu numai de stilul rochiei, ci și de lungimea sa. Deci, pentru o rochie scurtă puteți alege sandale elegante sau pantofi cu călcâi redus, deși un călcâi mare vă va face imaginea mai subțire.

Adesea, sandale confortabile sau pantofi eleganți cu tocuri sunt selectați pentru rochii înfundate, dar și costumele de balet pot fi purtate și în viața de zi cu zi.

Un șal luminos pe gât, care va aduce noi culori, va deveni un plus elegant pentru imagine. Dacă îmbrăcămintea are un manșon scurt, apoi sub fundul ei poți purta o bluză sau o broască cu coardă.

accesorii

Accesorii grațioase vă vor ajuta să decorați imaginea, să deveniți mai luminoase și mai elegante, dar ar trebui să aveți grijă atunci când le alegeți, deoarece acestea diferă în funcție de stilul rochiilor arșite:

 • Pentru o rochie, aruncată din umăr, merită să luați bijuterii care vă vor ajuta să faceți mai multă siluetă. De exemplu, cercei lungi sau colier cu un pandantiv interesant de formă longitudinală.
 • Rochia, arsă din piept, care este adesea aleasă pentru a crea o imagine în stil Empire, poate fi purtată atât cu coliere scurte cât și lungi sau coliere. Cercei masiv atrage atenția asupra gâtului. Atunci când alegeți pantofi, merită să cumpărați numai lumină și elegantă.De exemplu, pentru a crea un stil grecesc, puteți purta sandale de culoare aurie sau argintie. Nu uitați că rochiile scurte au mereu nevoie de pantofi eleganți, deoarece picioarele într-un costum larg vor fi centrul atenției.

Cele mai populare accesorii pentru modelele înfundate sunt eșarfe sau eșarfe, dar le puteți înlocui cu un guler pus. Completați perfect imaginea mănușilor alungiți.

O adevărată doamnă, ascultând tendințele modei, poate alege stiluri care pun accentul pe virtuțile ei și corespund stilului ei. Și, completând imaginea de accesorii, puteți demonstra mereu un gust minunat!

Comentarii
 1. Alexander
  19.02.2016

  Acesta este stilul meu preferat! Pentru tipul dreptunghiular, aceste rochii sunt perfecte.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații