Stiluri și modele de rochii

Rochie cu o fustă semi-soare - note cochete în imagine

Rochie cu o fustă semi-soare - note cochete în imagine

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. caracteristici
 2. Cine este potrivit?
 3. Ce sa poarte?

Fetele moderne sunt incredibil de norocoase, pentru că avem acces la toate cunoștințele și toată experiența în domeniul îmbrăcămintei și modă pe care strămoșii noștri le-au acumulat de-a lungul a mii de ani. La dispoziția noastră este o selecție vastă de materiale și instrumente pentru cusut, reviste de modă, magazine și studiouri. De aceea, moda de azi este atât de schimbabilă: putem traduce în realitate orice fantezie, orice tinuta neobișnuită. În aproape fiecare sezon, designerii de modă își amintesc tendințele din trecutul îndepărtat și le dau o viață nouă. În articolul de astăzi vorbim despre o rochie de jumătate de soare cu o fustă - o rochie purtată de doamne nobile în Europa medievală.

caracteristici

Fusta semi-însorită este o rudă apropiată a fustei soarelui. Ceea ce arată ultima ar fi probabil cunoscut tuturor: o fustă pufoasă, adaptată într-un cerc dintr-o singură bucată de țesătură. Pe fusta-soare, de obicei, nu există cusături laterale, tăieturi, fără fermoare. Cel mai adesea această rochie cu o talie detașabilă.

Fusta semi-soarelui este foarte asemănătoare cu ea, dar este mai puțin pufoasă, deoarece este cusută dintr-o piesă semicirculară de materie. În consecință, o astfel de fustă are întotdeauna cel puțin o cusătură. Excepția este un model cu miros: ele sunt, de obicei, fără sudură.

Rochiile cu o fusta semi-soare pot avea orice lungime: exista modele in podea, midi, precum si rochii foarte scurte. Cele mai populare modele de astăzi sunt de lungime medie, cu un corset dens, cu un decolteu semicircular și cu mâneci lungi. Astfel de rochii în stil retro arata foarte drăguț și romantic. Acestea sunt cusute din țesături dense care păstrează forma lor bine.

Rochiile cu o fustă semi-soarelă sunt o tinuă destul de discretă, în ciuda faptului că fusta plată dă imaginii cochetărie. O astfel de rochie ar fi potrivită aproape peste tot. În ea, puteți merge în siguranță la studiu, la muncă, la teatru, la un restaurant sau la o întâlnire prietenoasă.

Cine este potrivit?

Rochia semi-soare cu o fusta este un model de succes care se potriveste diferitelor tipuri de corpuri. Datorită unui corset dens și fundului înfipt, rochia formează proporții foarte feminine ale figurii.

Fetele subțiri se vor uita într-o asemenea rochie, ca și florile delicate. Dar tinerele doamne care se pot lăuda cu forme apetisante, nu vă fie frică de o astfel de siluetă. Suprafata închisă maschează plinătatea umerilor și a brațelor, dar nu ascunde pieptul magnific. Șoldurile voluminoase se ascund sub o fustă completă.

Această rochie va ajuta perfect la mascarea următoarelor imperfecțiuni ale figurii:

 • Dacă luați în considerare stomacul dvs. ca o zonă cu probleme, atunci o rochie de jumătate de soare cu o fustă va ascunde cu succes acest defect. Stofa densă a vârfului nu se va potrivi cu bulgări, iar o fustă pufoasă, plantată pe un jug, va distrage atenția de la talie.
 • Dacă aveți picioare ciudate, este mai bine să optați pentru o rochie cu o fustă nu deasupra mijlocului genunchiului. Un astfel de model este capabil să echilibreze fundul greu, în special în prezența tocurilor înalte.
 • O altă problemă pe care o va face jumătatea de fustă este că șoldurile sunt prea înguste (tipice pentru fete cu tipul "dreptunghiular"). Fusta înfricoșată mărește diferența dintre talie și șolduri, aducând cifra la idealul prețuit.

Ce sa poarte?

haine

O rochie semi-soare cu o fusta va deveni unul dintre elementele de baza ale dulapului, pe baza carora veti putea crea diferite imagini originale. Acesta va fi bine combinat cu o jacheta în stil de afaceri, și cu o vestă din denim. În vreme rece, puteți purta o haină de ploaie sau o jachetă din piele.

pantofi

Orice rochie arata mai armonios cu pantofi pe toc si "jumatate de soare" - nu face exceptie. Pantofi clasici sau sandale grațioase - cel mai bun acompaniament acestui costum. Cu toate acestea, cizmele elegant cu toc înalt vor arăta la fel de bine. Moda moderna permite o combinatie de rochii feminine cu adidași sau cizme grele - iubitorii de experimente cu stil vor dori cu siguranță.

accesorii

Rochia semi-roșie cu o fustă merge bine cu diverse accesorii în stilul anilor 50 și 60 ai secolului trecut: genți de mână rotunde mici cu mâner scurt, ochelari de soare mari, mănuși luminoase, jenti cu arcuri etc. Deseori, fetele poartă rochiile de piele în jurul taliei.

ornamentare

O rochie de jumătate de soare cu o fustă nu necesită o cantitate mare de bijuterii, doar un singur detaliu luminos și atrăgător este de ajuns, de exemplu, un colier masiv de mărgele, un inel cu o piatră mare sau cercei de formă neobișnuită.

Comentarii
 1. Alexander
  25.02.2016

  Îmi plac rochiile cu astfel de fuste! Flare adaugă feminitatea la cifră, face șoldurile mai rotunjite.

 2. Olya
  22.02.2016

  Ce rochie frumoasă roșie Dita Von Teese are!

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații