Stiluri și modele de rochii

Rochie cu basky - o imagine spectaculoasă

Rochie cu basky - o imagine spectaculoasă

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Cine este potrivit?
 2. Bas pluses
 3. Opțiuni basci
 4. Sheath Dress
 5. Cu mâneci
 6. Cu trenul
 7. țesături
 8. lungime
 9. Culori populare
 10. noapte
 11. nuntă
 12. Ar trebui să port complet?
 13. Ce sa poarte?
 14. accesorii
 15. pantofi

Ce este un basc, știe fiecare fată care încearcă să urmeze moda. Dacă nu v-ați întâlnit cu acest articol de îmbrăcăminte înainte, să ne explicăm: Bascicul este o talie largă la talia unei rochii sau fustă.

Acesta a fost numit după Basque în onoarea națiunii care locuia în una din regiunile Spaniei - Bascii, deoarece era o parte tradițională a costumului lor național. La mijlocul secolului trecut, basca a devenit incredibil de la modă, dar a fost folosită ca o rochie pentru mantale și haine.

Apoi, acest articol de îmbrăcăminte a fost uitat pentru o lungă perioadă de timp, și ei și-au amintit de ea destul de recent. Rochii de astăzi cu corset sunt foarte populare.

Cine este potrivit?

Baska nu este doar un detaliu decorativ, dar și funcțional al unei rochii. Scopul său este de a corecta vizual defectele cifrei. Bascicul este situat, de obicei, chiar sub linia taliei, mărind astfel diferența dintre șolduri și talie. Pentru fetele cu tipul de "dreptunghi", această proprietate bască va fi foarte utilă.

În plus, Basque va ajuta la echilibrarea umerilor largi - o caracteristică a figurii, care este adesea în atleți și fete doar înalte. Dacă trebuie să distrageți atenția de la burta proeminentă, atunci rochia de la basci vă va ajuta cu asta.

Bas pluses

 • Prezența bascilor ajută la mascarea unor defecte din figură - o calitate foarte importantă pentru orice rochie. În plus, această rochie este potrivită pentru fete de diferite înălțimi și de a construi. Singura excepție este proprietarii figurii în formă de pară. În cazul lor, Bascic face partea inferioară a corpului și mai greu.
 • Baska este capabilă să decoreze chiar și cea mai simplă rochie. De mult timp, a rămas la periferia modei, dar acum, în acel sezon la rând, apare în colecții de rochii de designeri celebri. Deci, puteți conta pe faptul că rochiile cu basci vor fi populare pentru o lungă perioadă de timp.

Opțiuni basci

Long basca similar cu o fusta, purtata peste rochie. Această impresie este sporită dacă cocoașul este fabricat dintr-o țesătură de altă culoare sau textura.

Dublu basca - un element realizat din două straturi de material. Acest basc este de obicei mai scurt și mai magnific decât versiunea clasică.

Basca incompletă, spre deosebire de solid, nu ocupă toată centura rochiei. De regulă, este o "aripă" care iese pe laturile îmbrăcăminții.

Basca asimetrică - cea mai modernă variantă a acestui detaliu de rochie. Pe de o parte, este mai scurt, dar pe de altă parte - mai mult. Acest tip include și bascicul, formând un fel de zapah.

Sheath Dress

Basque poate decora o rochie de aproape orice stil, dar cel mai eficient se pare pe rochii cu o siluetă îngustată.

O rochie de teaca cu corset a devenit un adevărat clasic în ultimii ani. Acest costum arată incredibil de feminin și elegant. La urma urmei, cazul este în sine un câștig-câștig, iar adăugarea Bascului îl face foarte sofisticat. O rochie de teaca cu corset este bună pentru diferite ocazii: de la muncă la dans, de aceea fetele din întreaga lume o iubesc atât de mult.

Cu mâneci

Ne amintim că Basque a fost folosit inițial ca decor pentru îmbrăcămintea pentru femei. Poate că de aceea arată atât de bine pe rochii cu mâneci lungi. Principalul lucru - că fusta nu era prea luxuriantă. Este mai bine dacă este îngustată, de exemplu, "creion". Mânecile lungi adaugă o gravitate la rochie, dar flăcăria bască compensează gravitatea excesivă a imaginii.

Există, de asemenea, modele de rochii cu basky, cu maneci scurte. În plus, mânecile sunt adesea de o formă originală, ceea ce face imaginea oarecum extravagantă.

Cu trenul

Rochiile cu trenul sunt, de regulă, o opțiune pentru evenimentele cele mai solemne. Destul de des, astfel de rochii sunt alese de mireasă, care aduce un omagiu tradițiilor nunții europene. Recent, Basca sa strecurat în modă de nuntă, astfel încât în ​​saloane puteți găsi modele de rochii cu cocoașă, care se transformă ușor într-un tren. Uită-te la fotografii - aceste rochii arata foarte frumos si neobisnuit. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că un astfel de număr de linii orizontale "aplatizează" cifra, deci această opțiune este potrivită doar pentru fetele destul de înalte.

țesături

Pentru ca basca să-și păstreze forma, trebuie să fie cusută din țesătură groasă sau dintr-un material cu două straturi. Prin aceeași rochie nu există cerințe referitoare la țesătura de acolo.

Rochia cu corsetul poate fi făcută din țesături naturale sau sintetice, subțiri sau dense, elastice sau nu. Trebuie doar să alegeți, pe baza propriilor dvs. idei despre frumusețe, caracteristici ale figurii, timpul anului și formatul evenimentului. Puteți combina mai multe tipuri de țesături într-un singur model. De exemplu, o rochie și un peplum pot fi cusute din tricotaje, iar mânecile pot fi fabricate din bumbac.

lungime

Baska poate fi prezentă pe o rochie cu o fustă de orice lungime - de la mini la maxi. Dar însuși basca trebuie să fie în mod necesar mai scurtă decât rochia, în caz contrar, întregul efect va dispărea.

Lungă până la podea

Rochia cu basca arată întotdeauna elegantă, dar pentru ocazii speciale este necesar să alegeți rochii de seară cu o fustă pe podea. Baska arată incredibil de impresionantă pe o fustă îngustă. Acest element este adesea decorat cu rochii de silueta cu o fusta, solduri stramte si se extinde dramatic in jos. Cel mai bun din toate acestea, acest stil este potrivit pentru fetele înalte cu tipul de clepsidră.

midi

Rochiile cu o fusta de lungime medie sunt cele mai populare, deoarece sunt potrivite pentru o varietate de situatii; Ele sunt confortabile și elegante. Rochia cu un stil basky "midi" arată foarte bine în prezența unei fuste de creion.

Dacă o astfel de rochie este făcută într-o schemă de culori restrânsă și este destul de închisă, este foarte posibil să apară în birou în ea. Echipamentele mai luminoase sunt potrivite pentru întâlniri informale.

scurt

Rochii scurte - cea mai bună opțiune pentru petreceri, deoarece în ele este atât de convenabil să dansezi! O fată într-o rochie de cocktail cu cochet atrage întotdeauna atenția, pentru că acest element aduce un farmec unic rochiei. Baska face rochia mai flirty și jucăușă, așa că într-o astfel de rochie vei admira priviri admirabile toată seara.

Culori populare

negru

O rochie neagră cu cocoașă poate fi atât un clasic al unui dulap de lucru, cât și o rochie pentru publicare. Totul depinde de caracteristicile modelului.

De exemplu, o fustă scurtă și un neckline ar fi adecvate într-un cadru informal, iar pentru evenimentele de afaceri sau culturale este mai bine să preferi ceva mai strict. Culoarea neagră în combinație cu basky are capacitatea de a modela o figură, salvând-o din unele neajunsuri.

alb

Culoarea albă înconjoară fată cu un aur de puritate și inocență, indiferent de vârsta ei. Fetele în rochie albă provoacă numai emoții pozitive în altele, deoarece această culoare este asociată cu un bun început.

O rochie albă nu este neapărat o tinuță de mireasă. În plus față de nuntă există multe alte situații în care o rochie albă cu cocoașă ar fi absolut potrivită, de exemplu, o petrecere de absolvire, o premieră de teatru etc.

roșu

În nici o altă rochie, o femeie se simte la fel de atractivă și seducătoare ca în roșu. Rochia rosie este o adevarata gasire pentru o fata care vrea sa joace rolul unei frumuseti fatale.

Deoarece roșu este o culoare foarte expresivă, rochia trebuie să fie cât mai simplă posibil. Permiteți Bascului să fie singurul element decorativ al tinutei voastre.

albastru

Culoarea albastră este foarte expresivă, dar în același timp calmă, motiv pentru care este una dintre cele mai iubite dintre atât de multe fete.

Rochia albastra nu poate fi niciodata vulgara (cu exceptia modelelor foarte franc) - in ea veti arata mereu eleganta. Baska este o modalitate excelentă de a mări restricția unei rochii albastre.

verde

Green promite să fie una dintre cele mai la modă culori în următoarele câteva sezoane. Cel puțin o rochie verde ar trebui să apară în dulapul fiecăruia, mai ales că printre nenumăratele nuanțe disponibile ale acestei culori, fiecare dintre noi o va găsi pe cea care i se potrivește cel mai mult.

Emerald, turcoaz, rochii de mireasa cu basci arata incredibil de atragatoare in orice gama de culori.

noapte

Rochii de seară purtate de femei în cele mai solemne ocazii când trebuie să apară în toată strălucirea. Dacă nu conduceți o viață socială activă, atunci șansa de a apărea înaintea celorlalți în toată gloria ei nu vine la voi așa de des. De aceea alegerea fetelor de seară este foarte atentă. Rochia de seară cu basky ar trebui să fie lungă și nu magnifică. Asigurați-vă că ați aruncat o privire la stilul de sirenă cu un vârf de corsaj și o fustă îngustă arsă în partea de jos. Dacă rochia este o siluetă dreaptă, acordați atenție modelelor cu formă non-standard bască.

nuntă

Moda de nunta, de asemenea, nu ocolește rochii cu partea bască. Recent, tot mai multe mirese aleg exact același stil pentru cel mai important eveniment din viața lor. Fetele sunt ghidate dintr-o varietate de motive: unele doresc să urmeze moda, altele - pentru a arăta o figură frumoasă, și încă altele - pentru a ascunde burta înclinată. În toate cazurile, o rochie cu un basky va arăta foarte frumoasă și va contribui la prezentarea tuturor caracteristicilor aspectului într-o lumină favorabilă.

Multe mirese refuză tradițiile și preferă rochii scurte. În acest caz, o rochie bască este o modalitate excelentă de a crea un aspect de nuntă modern și elegant.

Ar trebui să port complet?

Fat fetele, desigur, pot purta rochii de baschet. Cu condiția ca tinuta să fie aleasă corect, el este în măsură să corecteze câteva momente, adesea devenind cauza tulburării tinerelor doamne pline. Principala regulă este că Basc ar trebui să fie situat sub sau peste zona pe care o considerați problematică.

De exemplu, cu un abdomen proeminent, aveți nevoie de o rochie cu cocoașă, care începe aproape sub piept și este pompată pe șolduri. Frumusețile luxuriante ar trebui să acorde atenție modelelor în care naveta vine de la talie. În orice caz, cei care au forme de lux ar trebui să aleagă rochiile cu cocoașă largă, deoarece elementele mici subliniază doar volumele.

Ce sa poarte?

Puteți combina o rochie cu un basky cu o varietate de lucruri de la garderoba ta. Cele mai obișnuite haine se pot juca într-un mod nou. Pentru a crea un aspect de afaceri, purtați o rochie pe rochie (dar nu trebuie să fie prea scurtă). Rochie foarte frumoasă, cu aspect bască, cu șanț clasic și pantofi stricți. Subțire bejge ciorapi sau ciorapi vor fi întotdeauna adecvate, dar în sezonul rece puteți obține cu cu strânse întuneric ciorapi. Modelele de vară se îmbină bine cu pălăriile cu margini largi, într-un stil romantic. O curea subțire și o mână mică, elegantă, vor ajuta la completarea aspectului.

accesorii

Rochia cu basca nu aparține nici unui stil în haine, așa că se potrivește bine cu orice accesorii. De exemplu, o rochie de mantie neagra, cu o jacheta din piele si bijuterii din piele si metal, este o tinuta complet armonioasa in stil rocker. Aceeași rochie cu o jachetă ușoară și pantofi pentru pompe este o imagine perfectă pentru o femeie de afaceri. Scoateți jacheta, puneți pe bijuterii strălucitoare și sandale cu toc înalt - în această formă puteți merge în siguranță la petrecere.

În căutarea imaginii perfecte, puteți experimenta cu o varietate de accesorii: bijuterii de lux, bijuterii originale, ceasuri, ochelari și eșarfe. Ca rezultat, veți găsi cu siguranță câteva soluții stilistice interesante.

pantofi

Rochia cu corsetul nu necesită pantofi speciali. Desigur, ca orice altă rochie, arata cel mai bine cu tocuri înalte. La urma urmei, în pantofi cu tocuri, fetele arată foarte atrăgătoare, iar plimbarea lor este doar fascinantă. Pantofii trebuie să fie selectați, în funcție de ce ocazie purtați o rochie. Pentru muncă, vor fi pantofi de birou stricți, pentru mersul în jurul orașului - cizme elegante, iar pentru vacanță - sandale spectaculoase. Culoarea pantofilor poate fi aproape de rochie sau, dimpotrivă, în contrast cu tonul.

Comentarii
 1. Lena
  26.02.2016

  Rochie cu bască pentru petreceri corporative. Este atât strict, cât și foarte feminină. Am o rochie neagră pentru această ocazie, acum vreau o altă culoare albastră.

 2. Masha
  23.02.2016

  De asemenea, plec la cei care au inventat basc. Doar mântuirea pentru figura mea!

 3. măzăriche
  21.02.2016

  Îmi plac rochiile cu pietre! Baska dau volumul șoldurilor mele neexprimate.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații