Stiluri și modele de rochii

Rochie fara bretele - mister si seductie

Rochie fara bretele - mister si seductie

să se alăture discuției

 
Conținutul
 1. Pentru a se potrivi
 2. lungime
 3. moda
 4. vară
 5. nuntă
 6. seară
 7. de fiecare zi
 8. culoare
 9. Ce să purtați

Ce vă poate face imaginea misterioasă și deranjantă în același timp? Gâtul deschis și umerii, care au fost întotdeauna subiectul atragerii atenției masculine.

Pentru a se potrivi

Să ne dăm seama cine ar trebui să poarte astfel de haine.

Înainte de a cumpăra o rochie fără bretele, trebuie să vă evaluați în mod obiectiv. Proprietarul unei astfel de rochii nu ar trebui să aibă umerii largi, un neckline frumos și gâtul.

Detaliile rămase ale cifrei pot fi ajustate prin diferite trucuri feminine:

 1. Dacă sunteți proprietarul unui sân mare, alegeți rochiile fără cravată cu corset și cusaturi de susținere cusute.
 2. Sânii mici? Nu vă faceți griji! Poate fi crescut pentru o atractivitate mai mare sau pentru a alege rochii cu buzunar pe corset.
 3. Trecând în jos de la sifon sau de la mătase în fața fetelor cu o cifră de clepsidră. Aici, scopul rochiei va fi să sublinieze talia.
 4. Dacă aveți o burtă proeminentă, o puteți ascunde într-o rochie cu talie înaltă.
 5. Rochie potrivită pentru femei subțiri.

O mulțime este importantă atunci când alegeți o rochie fără bretele - un sentiment de confort în ea. Când încercați, mergeți în jurul camerei, ridicați-vă brațele, răsuciți-vă. Dacă te simți grozav în ea, dacă nu vrei să-l strângeți constant - acesta este modelul tău!

lungime

Versiunea clasică a "bustierului" rochiei - un corset cu o fustă lungă. Corsetul compact și talpa lungă, realizate din țesături cu lumină curgătoare, sunt mai potrivite pentru aspectul de seară și de nuntă.

Evidențiați toate farmecul figurii puteți rochie scurt fără bretele. Astfel de modele sunt deosebit de bune pentru vara. Aceștia pot avea o siluetă liberă și strânsă.

Tăierea fustei este, de asemenea, variată:

 • trapez;
 • razele soarelui;
 • sub forma unui balon;
 • drepte.

moda

În funcție de preferințele și caracteristicile figurii, puteți alege diferite variante de rochii fără bretele. De asemenea, este important ca corsajul modelului unei astfel de rochii să meargă bine cu orice fel de fuste.

drăgălaș

Clasicele genului - o combinație de fustă pufoasă și un corset. Aceasta poate fi o rochie lungă și pufoasă, cu o fustă multistrată, fabricată din țesături ușoare, și, de exemplu, o rochie retro fermecătoare în mazăre sau flori mici.

caz

Rochia clasică deschisă și fusta de creion va accentua tot grația figurii.

Și gâtul deschis și umerii vor adăuga un pic de sexy la stricte împreună.

sirenă

Rochii lungi cu o siluetă inferioară în jos și o fustă arsă de la genunchi sunt cele mai potrivite pentru fetele cu tipul de figurină.

Într-o rochie de sirenă fără bretele, linia taliei și a șoldului va fi perfect accentuată.

Corsetul acestei rochii este destul de simplu și se potrivește strâns cu bustul. Mermaidul este cel mai popular pentru evenimentele de seară și de nuntă. Dacă doriți să vă arătați mai sexy, alegeți o rochie a acestui stil cu un neckline în formă de inimă sau o formă V mai restrânsă.

Talie mare

Romantismul și luminozitatea imaginii pot da o rochie cu o talie înaltă. Are un corset scurt și o fustă arsă.

A-line

Aspectul unei rochii fără bretele A în dulap va fi unul câștigător atât pentru fetele subțiri, cât și pentru cei cu vârste mari. Stilul său este perfect bătut de o combinație de fustă trapezoidală și corsaj regulat.

vară

Colecțiile de vară ale unor case la modă sunt, de asemenea, umplute cu rochii fără bretele. Cele mai populare sunt cele scurte sub o centură de tăiere liberă sau strânsă.Curelele pot fi de diverse benzi din piele sau guma.

Nu mai puțin interesante modele de vară de rochii cu talie mare sau joasă. Neobișnuite și atragerea atenției dvs. vor fi rochii cu o fustă asimetrică sau cu curele subțiri în jurul gâtului.

nuntă

O rochie de mireasa cu curele lipsa dă farmecul mirelui, accentuând perfect harul umărului și gâtului.

Întărește imaginea feminină a corsetei miresei, decorată cu paiete, pietre, margele, broderii sau dantele. În acest caz, o astfel de rochie trebuie aleasă cu grijă, pentru că vă puteți zgâria mâinile cu marginile ascuțite ale elementelor decorative.

Forma corsetului poate avea, de asemenea, variații diferite de execuție, de exemplu, în formă de inimă sau cu un gât de gât în ​​formă de V.

seară

La petrecere, veți deveni o stea într-o rochie scurtă fără bretele. Acesta accentuează figura favorabil și atrage atenția datorită decorului.

Rochii de seară sunt adesea decorate cu paiete și pietre, aplicații și dantelă, brățări și bretele, broderie și draperii.

Rochii lungi de seară sunt adesea create în stilul minimalismului, deoarece țesătura frumoasă nu are nevoie de o tăiere complexă.

O imagine mai sexy și misterioasă se va dovedi dacă alegeți o rochie cu inserție translucidă.

Dacă doriți să ieșiți din mulțime, alegeți costume de tăiere neobișnuite, cu ornamente originale, bucăți, deschidere spate și crăpătură adâncă.

O imagine foarte feminină și romantică va crea o rochie cu o imprimare florală.

de fiecare zi

Nu mai puțin populare sunt modelele fără curele în viața de zi cu zi, pentru că doriți o lumină și o luminozitate în imagine.

Alegeți pentru orice gust și stil rochie fără bretele pentru cumpărături sau pe plajă, discoteci, mergi la filme.

culoare

Gama de culori a rochiei fără bretele este, de asemenea, variată. Cea mai populară culoare din blocul de oțel și tot felul de amprente (în flori, puncte polk, geometrice etc.).

La sfatul stilistilor, o astfel de rochie poate fi completata cu curele si curele la talie sau putin peste nivelul ei.

alb

Un model de rochie scurtă albă, cu umeri deschise, este perfect pentru mersul pe jos în zilele fierbinți de vară.

negru

Pentru plimbările de vară de seară, puteți ieși într-o rochie scurtă neagră fără bretele. Și nu contează dacă merge la cinema, la o dată romantică într-un restaurant sau doar la o plimbare de seară de-a lungul promenadei.

roșu

Doriți să ieșiți la petrecere în detrimentul culorilor? Puneți rochia fără cureaua de umăr în roșu. Se subliniază în mod avantajos sexualitatea și extravaganța.

Turcoaz și Monetărie

O monetărie delicată sau turcoaz va adăuga o imagine de prospețime imaginii.

gri

Culoarea cenușie care țese și este bogată în aspect va face și mai nobilă și mai interesantă.

Ce să purtați

Atunci când alegeți accesorii pentru o rochie fără curea de umăr, nu este nevoie să supraîncărcați imaginea cu coliere mari voluminoase. Pur și simplu alegeți un colier elegant sau o brățară. Perfect colier de guler potrivit.

Dacă doriți să prelungiți vizual gâtul, purtați pandantive lungi.

Pantofii, desigur, sunt cele mai potrivite pentru sărbătorile - tocuri. Dacă aceasta este o variantă de îmbrăcăminte de zi cu zi, puteți să vă împachetați și sandale pe o piatră sau sandale pe un curs plat.

În zilele mai reci sau seara, în plus față de o rochie fără bretele, puteți alege un bolero sau o căprioară potrivită. Pentru sărbători, puteți combina acest stil de rochii cu mănuși lungi și cămăși de blană.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații