Imbracaminte de maternitate

Muzica de botez

Muzica de botez

să se alăture discuției

 
Conținutul
  1. caracteristici
  2. model
  3. Sfaturi pentru alegere
  4. Ce sa poarte?

În perioada de așteptare pentru copil, alegerea de haine este deosebit de dificilă. Mamele așteptate doresc să arate atrăgătoare și să se îmbrace elegant, dar o cifră schimbată nu vă permite întotdeauna să purtați haine familiare. De regulă, cea mai mare problemă este selectarea pantalonilor potriviți, deoarece în timpul sarcinii nu trebuie să permiteți presiunea asupra stomacului, ceea ce înseamnă că blugii și pantalonii tăi favoriți trebuie să fie puși temporar deoparte.

Înainte de apariția unor magazine specializate care vând haine pentru femeile însărcinate, viitoarele mame purtau mai mult salopete sau sundre fără dimensiuni. Fetele moderne sunt mai norocoase - sunt haine confortabile cu inserții elastice, concepute special pentru creșterea tumorii.

În articolul de astăzi vă vom spune despre unul dintre cele mai populare modele de îmbrăcăminte pentru femei gravide - blugi la modă, iubiți.

caracteristici

Prietenii este tendința necontestată a noului sezon de modă. Când blugi tocmai își începeau procesiunea triumfătoare în întreaga lume, fetele în pantaloni pentru bărbați denim erau destul de obișnuite, pentru că modelele feminine nu existau încă.

După ceva timp, blugi au devenit o parte familiară a dulapului pentru femei, iar alegerea modelelor pentru fete a devenit pur și simplu imensă. Acum, după ce a făcut o altă întoarcere, istoria modei se repetă. Blugi bărbați, care au primit aproape numele oficial "iubiți", au devenit din nou incredibil de la modă.

Pentru blugi iubit, caracteristici cum ar fi creșterea joasă și silueta liberă. Ele nu se potrivesc și nu subliniază cifra, astfel încât imaginea este un pic androgynous.

În plus, modelele moderne de iubiți sunt, de obicei, decorate cu goluri și scufe. Repetand moda recenta a barbatilor, fetele purtau astfel de blugi, le rasucesc usor, ceea ce va permite sa demonstrati gleznele elegante.

Prietenii pentru femeile gravide diferă numai prin faptul că sunt plantate pe o gumă elastică mare. Această gumă sprijină perfect stomacul, fără al stoarce complet. Pentru mamele viitoare, aceasta este o opțiune ideală.

Jeansul pentru femeile însărcinate este conceput astfel încât guma elastică să fie complet invizibilă sub haine: creează iluzia completă că fetița poartă pantaloni obișnuiți pe o centură strânsă.

model

Gama de modele de blugi pentru femeile gravide este foarte variată. Dacă vorbim despre actualii iubiți astăzi, atunci există mai multe soiuri ale acestui model care sunt cele mai populare și viitoare mamă.

clasic

Blugi clasici sunt un win-win pentru fiecare ocazie. Clasicul este un model de culoare albastru strălucitor, lungime standard, fără lacrimi, scufe și inserții din alte materiale. Aceste blugi sunt alese de cei care sunt obișnuiți să se îmbrace discret și elegant.

rupt

Ripped jeans - aceasta este una dintre cele mai noi tendinte de moda din ultimii ani. Găurile și scuffurile deosebit de spectaculoase arată exact pe pantaloni, iubiți.

Aceste blugi pot fi făcute în mod independent: pentru mai multe detalii, citiți articolul "Cum să faceți blugi rupți cu propriile mâini?".

colorat

Culoarea tradițională pentru îmbrăcămintea denim este albastră și toate nuanțele sale, de la albastru deschis la cerneală. Cu toate acestea, dacă doriți să ieșiți din mulțime, blugi strălucitori vor fi foarte folositori.

Vedeți cum iubitorii neobișnuite arată culori neobișnuite, cum ar fi roz, alb sau verde.

Jeans cu panouri laterale

Acesta este un model creat special pentru mamele viitoare.

Ele diferă de alte blugi "însărcinate" prin aceea că, în locul unei benzi elastice elastice înalte, sunt plantate pe o bandă tare care se poate întinde datorită inserțiilor cauciucate pe laturi. În exterior, aceste blugi nu se deosebesc de modelele obișnuite.

Sfaturi pentru alegere

  1. În timpul sarcinii, femeile au adesea iluzia că mărimea obișnuită a îmbrăcămintei a crescut cu mai multe puncte. De obicei, acest lucru nu este adevărat: pentru cele mai multe fete, doar abdomenul este mărit, sânii și șoldurile devin puțin grași. Dimensiunea îmbrăcămintei este de obicei aceeași. Pentru a arăta perfect, alegeți-vă blugi exact în dimensiune, deoarece lucrurile pentru femeile însărcinate și astfel au marja necesară pentru o burtă în creștere.
  2. Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că încercați din nou modelul dvs. preferat. Deplasați-vă: stați jos, umblați în jur.
  3. Urmăriți-vă senzațiile: blugi nu trebuie să stoarce stomacul și șoldurile. Pentru perioada de așteptare a bebelușului, se recomandă preferința pentru modelele cu picioare de pantaloni care nu sunt strânse la picioare. Într-adevăr, în acest moment, corpul tău și astfel se confruntă cu o povară suplimentară, și complica munca lui nu este meritat.

Ce sa poarte?

Prietenii pentru femei gravide sunt combinate cu aceleași lucruri ca blugi obișnuiți - nu există restricții și recomandări stricte aici. Principalul lucru este ca viitoarea mama sa fie confortabila, asa ca trebuie sa asculti nu numai sfatul stilistilor, ci si corpul tau.

Toată lumea știe că pentru perioada de a purta un copil trebuie să fii de la pantofi cu călcâi, adică adidași, adidași, mocasini și apartamente de balet. În plus, trebuie să evitați schițele și hipotermia, prin urmare, topuri, baring burta, pus deoparte până la vremuri mai bune.

Loose tricouri, tunici, cămăși și cardigane vor fi un excelent acompaniament pentru blugii noștri noi iubiți.

Scrieți un comentariu
Informații furnizate în scop de referință. Nu faceți auto-medicație. Pentru sănătate, consultați întotdeauna un specialist.

modă

frumusețe

relații